reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ja juz 1.5kg na plusie bo mimo mdłości rano i wieczorem w ciągu dnia nadrabiam a teraz od 2 tyg objawy praktycznie ustały a mam za to wilczy apetyt

reklama
Kurcze Olciaj trzymaj sie.Ja sie strasznie boje od 2 dni zero objawow .Piersi jak przed ciazą.mdlosci brak i malo chodze siusiu noi ostatnio tak mnie zdenerwowano ze juz nie wiem co myslec .Wizyte mam dopiero 2 luty.Ale chyba nie wytrzymam.A tu jeszcze takie nowiny...

f2w3dqk378090r8f.png

Ania jesteś juz w 12 tyg:) z suwaczka wnioskuje:) wiec czas na ustąpienie mdłości :)a z sikaniem to ja np od początku nie miałam jeszcze parcia częstszego, z tego co pamietam dopiero jak mały naciskał mi na pęcherz i tak kopał to latałam non stop.
Ja tez wizyta 2 lutego dopiero. I nie będę oszukiwać bo tez ze strachem czekam,ale musi być dobrze i tego sie trzymajmy:) My robimy co najlepsze zeby wszystko było ok, kochamy, dbamy, chuchamy, rezygnujemy z rzeczy które na codzień uwielbiamy:) a i tak na naturę wpływu nie mamy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Myycha ja tez mam tak z tyciem... W via z Hania przytylam 26kg..masakra..czuje ze będzie podobnie. Teraz staram się uważać..nie jem po 18, ze słodyczami ostrożnie....generalnie niewiele mam ochotę bo od mięsa mnie odpycha. A juz przytylam 2kg :(

Luska1979 teraz juz wiem ze tak sie zdarza..ale ydarzyl sie dla mnie moj maly koniec świata i Glowa byla pelna myśli. Z ta ciaza uważaliśmy. Dopiero teraz zaczynamy powoli komuś o niej mowic bo wczesniej nie chcieliśmy, żeby w razie co znów nie musieć sie tłumaczyć. I choc przetrwalam najgorsze to i tak dalej sie boje, ale jestem dobrej myśli :)

Hej.
Jestem z wami od wczoraj. Przeczytałam kilka stron wstecz i tylko utwierdzam się w przekonaniu, że pierwszy trymestr jest najgorszy. Niby tydzień temu widziałam i słyszałam serduszko, niby lekarz mnie uspokoił, że szansa na poronienie po 8 tc jest dużo mniejsza, ale i tak robię w gacie i czekam na wizytę, 2 lutego, jak na zbawienie.
Co prawda przedstawiałam się w osobnym wątku, ale przywitam się jeszcze raz tutaj
Natalia, lat 23, mama Ksawka (na bb listopad 2015), mieszkam w okolicach Krakowa.
Witajcie

Olciaj trzymaj się, jesteśmy z Tobą

Digital życzę zdrówka

Smutne wieści :(

Ja też nie chcę się nakręcać, bo napewno wszystko jest dobrze :) Ja mam wizytę za tydzień w poniedziałek. Kto się bardzo martwi niech ciśnie na wizytę. Stres jest 100 razy gorszy.

kurcze, będę pisać post pod postem, trudno :D ale ciągle mi się coś przypomina :D

haloo czy tylko ja w takim razie tyję i tyję ?! no bez jaj! Tyjcie ze mną :( aż się boję wizyty 23 ile mi wyskoczy na wadze :D

Nieee ja też tyję. Musze sie uspokoić ze słodyczami... no i te święta.. to wszystko przez te święta :D

Adeline, ale spojler :p A chciałam jechać na ten film

Hej natalkuś :)

Olciaj trzymaj się, jesteśmy z Tobą

Digital życzę zdrówka

Smutne wieści :(

Ja też nie chcę się nakręcać, bo napewno wszystko jest dobrze :) Ja mam wizytę za tydzień w poniedziałek. Kto się bardzo martwi niech ciśnie na wizytę. Stres jest 100 razy gorszy.

Nieee ja też tyję. Musze sie uspokoić ze słodyczami... no i te święta.. to wszystko przez te święta :D

Adeline, ale spojler [emoji14] A chciałam jechać na ten film

Hej natalkuś :)
O ja też mam w poniedziałek za tydzień usg genetyczne :)

Witaj Natalka :)

p19uflw1vekq68fq.png

reklama
Do góry