reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Jestem już po badaniu.
Co najważniejsze dzidzia jest, serduszko bije ale nie wiem ile razy. Ma rączki nóżki i wszystko inne :)
Podczas badania mówię do doktora że się nie rusza a on zaczął tą końcówka od usg machać we mnie na co ja mu mówię "niech go Pan nie budzi" i się śmiejemy. Poruszył jeszcze raz a to maleństwo zaczęło się ruszać, wierzgać i wymachiwać [emoji16]
Ja tu cała w stresie a ten sobie spi... normalnie już go kocham i wiem że leń po tatusiu [emoji23][emoji23]
Według usg 9tyd i 6 dni. Według aplikacji dzisiaj zaczęłam 11 tydzień tak więc prawie idealnie :)
Zwolnienie dał mi do końca miesiąca.
Później sobie przedłuże.
Ale będą wkurzeni w pracy [emoji12]

1484165390-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

No i ładnie, widać już rączki i nóżki, niedługo pewnie coś więcej :D Która następna do odstrzału ? :)

ja niedawno do domu ze szkolenia wróciłam miałam mieć jeszcze jutro ale przełożyli nam na poniedziałek eh nie bardzo mi to pasuje takie odwlekanie.

Idę się wypluskać dobranoc

Daria1990, o rany, to też masz przeżycia za sobą :-( :( Ja tego nie rozumiem, czy po prostu z czasem lekarzom wszystko powszednieje, czy jak? No jak można tak potraktować człowieka... Czasem zdążają się rzeczy straszne w życiu, ale trzeba mieć na tyle kultury i wyczucia, żeby w odpowiedni sposób z kimś na ten temat rozmawiać... Współczuję Ci tamtych przeżyć.

Jej, ale Wy zwierząt macie! Zwierzyniec cały :blink:.
Chociaż koty przy ciąży jakoś mnie straszą. Znajoma złapała toksoplazmozę od kota sąsiadki, który do niego zaglądał. Co ona przeżyła w tej ciąży to jej. Ale syn na szczęście zdrowy się urodził :tak:

Angelika! O rany rany!! Słodziak Maluszek. Ale jak to możliwe, że Twój mąż ma takiego malutkiego braciszka :laugh2:Ale masz fajnego szwagra :laugh2:
O rany, współczuję teściowej. 24 lata różnicy... Zasłużyła na odpoczynek juz. A tu pieluchy od nowa... Jeeeeezuuuu...
Adeline, współczuję bólu zęba :-( :( Akurat u mnie to na czasie, bo zaczęłą mnie dzisiaj boleć ósemka, raka siedząca w dziąśle. Liczę na to, że przejdzie samo...

Ikulka, a cóż temu Twojemu? :eek: chyba zdaje sobie sprawę z tego, że jego badanie pewnie pomoże wyjaśnić sytuacje? WTF??!?
Poza tym co przeszkadza badanie krwi w oglądaniu samochodów. Odda krew do badania i po 15-tu minutach będzie sobie samochody oglądał... No niepoważne.

Angelika, uroczy Malec. Jeeejkuuu, już taki z nóżkami, łapkami... No cudny :blink: A tym w pracy - phi!! Mają za swoje. Zajmij się teraz sobą.

Justyna, bój się Boga. Co Ty oglądasz?!? :baffled:

reklama
Do góry