reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
U nas tez ale on nawet nie ma czasu porozmawiać, poszedł grać w piłkę [emoji53]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
może poszedł rozładować nerwy minie mu

@klusek ja się zawsze czuję dobrze, zjadłam ptysia a w ciąży jakoś nie mam ochoty na słodkie i to był błąd , bo mi nie dobrze też. Współczuję ci wymiotów ,ja z synem nic a nic nie wymiotowałam

Nie chcę Wam psuć spekulacji co do płci dzidziusia, ale z tymi jajnikami to chyba troszkę przegięte [emoji14] bo przecież kobieta jest xx, wiec zawsze daje x. A mezczyzna xy i tu nie wiadomo ktore sie do tego naszego x przylaczy, albo x albo y :) jak x to bedzie xx czyli dziewczynka a jak y to xy czyli chłopiec. Więc w sumie wsio od plemnika zależy :)
Powymądrzałam się, mogę iść jeść :D

Napisane na CHM-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój znowu mnie zawiódł. Miał jutro pójść zrobić badania by określić grupę krwi i nie pójdzie bo woli jechać i samochody oglądać... dziwię się że tak się zachowuje. Z nerwów wymiotuje.
Nie rozumie dlaczego tak postępuje przecież to chodzi o jego dziecko które to on podkreślam że bardzo chciał. Nawet nie chce go widzieć.

Tak to od plemnika zalezy plec. Czytalam tez o tym.

Za_necia chlopu trzeba tlumaczyc. Ja to zawsze upierdliwa bylam w tlumaczeniu. Teraz on rozumie mnie bez slow.

Tez poplakuje bez powodu.

Kurektyna śliczna kotka.
Za_necia Twój też śliczny i psiunio.
Ja też bym chciała już się pozbyć tych mdłości.Choć dziś akurat mnie nie mdliło już.Oby tak już zostało.Miałam tyle dziś energii i nawet na drzemkę dziś nie poszłam.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry