reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ło rany, szalone jesteście :o:o:o nie nadrobię tego jednego dnia nieobecności :D

Piękne zdjęcie Maluszka, taki już prawdziwy mały człowieczek :)

Ale macie zwierzątek! My myślimy jak na razie o rybkach, młody zachwycony jak widzi, mówi, że marzy. Niedługo ma urodzinki to może mu sprezentujemy ;)

Ja kolejną noc zarywam, bo maszyna mi się zepsuła i ręcznie szyje ten wymarzony strój dinozaura na piątek. Ale wyszedł wypasiony, jak skończę doszywać oczy itp to się pochwalę co udało mi się zrobić z dwóch ikeowych pledów :D :D

Macie humory? Ja może i jestem bardziej płaczliwa, ale jestem WYJĄTKOWO spokojna w tej ciąży. Normalnie jestem bardzo nerwowym człowiekiem, a teraz jakiś taki spokój mną zawładnął ;) i dobrze ;)

Hey ja już od 5 nie śpię i sprzątam ,normalka w środę usg i już wariuje. Wczoraj taka zawieja ,śnieg, mróz, a dziś od rana wszystko topnieje, bo 3 na plusie, ale będą bagienka [emoji1] Naczytalam się wczoraj,że dużo z was nie ma objawów i dziś w nocy zastanawiałam się czemu piersi mnie już nie bolą i nie sa nabrzmiale i teraz swiruje. Też macie już normalne piersi? Wtedy miałam takie opuchnięte i jak kamienie, a teraz zupełnie nic. Myślę sobie,ze może to 12tydz i minęło tak sobie wmawiam [emoji1]

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Nie nakrecajcie się z tymi objawami juz wam pisałam jak spanikowalam w 9 tygodniu i pobiegłam na usg i co i nic dzidzia sobie rośnie a ja się mam cieszyć ze nic mi nie jest. Moje poprzednie ciążę wogole były bez objawów wiec się nie martwcie. Moje cycki są juz normalne nie bola mnie w cale

reklama
Dziewczyny, co ja czytam, nie nakręcajcie się brakiem objawów. Martwić by się można było przy silnych bólach brzucha czy plamieniach, które dzięki Bogu nam się nie trafiają! Zamiast się cieszyć to się nakręcacie brakiem bólu piersi, no proszę Was, nie wpadajcie w paranoję. Wiem, że wiele z Was sporo już przeżyło, więc tym bardziej powinnyście wiedzieć, że takie nakręcanie się jest średnio wskazane :/

Do góry