Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mojego dzieciątka było 160 tetnoI ja już po wizycie!
Maluszek ma 2,7cm , tętno 174(Zobaczymy czy bedzie dziewczyna[emoji13])
Wg. USG ciąża jest młodsza o jakieś 2dni czyli 9tyg 3dni...i pokrywa się z poprzednim usg( więc chyba trzeba przyjąć że termina na 13.08...
Torbiel sie zmniejszył wiec jest ok ( na badania wrzucę fotkę)
Następną wizytę mam 8.02 i wtedy sprawdzimy przeziernosc karkową
anntryb smutna wiadomość też wolałabym nie wiedzieć,ale najważniejejsze że silniejszy maluch rozwija się prawidłowo i wszystko jest w porządku!!! [emoji8]
Andi[emoji33] Naprawde walnął taki tekst??? O ja pierdziele!!! To na pewno był lekarz a nie pacjent który uciekł z psychiatryka???
Mam nadzieję że nie wrócisz już do tego konowała!!!!
U mnie też 160 ale ja czytałam artykuł ze w tym momencie co jesteśmy tetno dzidzi powinno tyle wynosić. Koleżanka urodziła chlopczyka i tetno dzidzi na tym etapie też tyle mialo też wynosiło tyle@kurektyna super wiesci! Ja mam usg genetyczne dwa dni przed toba. Wlasnie, jak to bylo z tętnem i plcia? Bo u mnie bije 160 i ciekawa jestem [emoji14]
Nam położna na studiacj opowiadała o takim przyadku:A ja kiedyś oglądałam program typu "ciekawe przypadki medyczne" (nie pamiętam nazwy) i było o kobiecie, która byla w ciąży z dwoma mężczyznami . Współżyła z mężem, dzień później z kochankiem i pech chciał, że trafiła w owulację i dwie komórki jajowe się przytrafiły. A żeby było jeszcze ciekawiej, to kochanek był czarnoskóry, więc urodziła - nie wiem jak to nazwac? bliźniaki? - jedno białe jedno mulat . To sie nazywa być przyłapanym na gorącym uczynku