reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
ale czytałyście,że jest możliwość zajść w ciąże w ciąży to prawda , ja np miałam owulację w ciąży w dniu spodziewanej miesiączki

@edda89 ja też jestem uczulona jak ktoś pali i piję w ciąży, dziś byłam u koleżanki i ona za 7 tyg rodzi, a jarała fajki masakra jakaś

reklama
@Adeline89 chyba się nie dogadaliśmy :/ ja przed wyokami na toksoplazmoze i morfologie zjdlam chleb z maslem i dopiero pojechałam. A jam mialam glukoze to naczczo choć nie, wypiłam wodę ze szklankę. O to mi chodzi ze lekko mozna zjesc np suchara czy cus. Ja nie mówię slodkich rzeczach typu herbata itp.

U nas w pracy niedawno laska straciła dziecko.Była w 17 tc.Ale też paliła na potęgę.Nie wiem czy to miało związek.Pewnie nie ale też nie pochwalam tego.
Pewnie dlatego teraz w pracy wszyscy dmuchają i chuchają na mnie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja kiedyś oglądałam program typu "ciekawe przypadki medyczne" (nie pamiętam nazwy) i było o kobiecie, która byla w ciąży z dwoma mężczyznami :laugh2:. Współżyła z mężem, dzień później z kochankiem i pech chciał, że trafiła w owulację i dwie komórki jajowe się przytrafiły. A żeby było jeszcze ciekawiej, to kochanek był czarnoskóry, więc urodziła - nie wiem jak to nazwac? bliźniaki? - jedno białe jedno mulat :rofl2:. To sie nazywa być przyłapanym na gorącym uczynku :rofl2:

I ja już po wizycie!
Maluszek ma 2,7cm , tętno 174(Zobaczymy czy bedzie dziewczyna[emoji13])
Wg. USG ciąża jest młodsza o jakieś 2dni czyli 9tyg 3dni...i pokrywa się z poprzednim usg( więc chyba trzeba przyjąć że termina na 13.08...
Torbiel sie zmniejszył wiec jest ok ( na badania wrzucę fotkę:))
Następną wizytę mam 8.02 i wtedy sprawdzimy przeziernosc karkową

anntryb smutna wiadomość też wolałabym nie wiedzieć,ale najważniejejsze że silniejszy maluch rozwija się prawidłowo i wszystko jest w porządku!!! [emoji8]

Andi[emoji33] Naprawde walnął taki tekst??? O ja pierdziele!!! To na pewno był lekarz a nie pacjent który uciekł z psychiatryka???
Mam nadzieję że nie wrócisz już do tego konowała!!!!

@kurektyna super wiesci! Ja mam usg genetyczne dwa dni przed toba. Wlasnie, jak to bylo z tętnem i plcia? Bo u mnie bije 160 i ciekawa jestem [emoji14]

f2w3rjjgqrze53vo.png

I ja już po wizycie!
Maluszek ma 2,7cm , tętno 174(Zobaczymy czy bedzie dziewczyna[emoji13])
Wg. USG ciąża jest młodsza o jakieś 2dni czyli 9tyg 3dni...i pokrywa się z poprzednim usg( więc chyba trzeba przyjąć że termina na 13.08...
Torbiel sie zmniejszył wiec jest ok ( na badania wrzucę fotkę:))
Następną wizytę mam 8.02 i wtedy sprawdzimy przeziernosc karkową

anntryb smutna wiadomość też wolałabym nie wiedzieć,ale najważniejejsze że silniejszy maluch rozwija się prawidłowo i wszystko jest w porządku!!! [emoji8]

Andi[emoji33] Naprawde walnął taki tekst??? O ja pierdziele!!! To na pewno był lekarz a nie pacjent który uciekł z psychiatryka???
Mam nadzieję że nie wrócisz już do tego konowała!!!!
U mojego dzieciątka było 160 tetno

@kurektyna super wiesci! Ja mam usg genetyczne dwa dni przed toba. Wlasnie, jak to bylo z tętnem i plcia? Bo u mnie bije 160 i ciekawa jestem [emoji14]

f2w3rjjgqrze53vo.png
U mnie też 160 ale ja czytałam artykuł ze w tym momencie co jesteśmy tetno dzidzi powinno tyle wynosić. Koleżanka urodziła chlopczyka i tetno dzidzi na tym etapie też tyle mialo też wynosiło tyle

reklama
A ja kiedyś oglądałam program typu "ciekawe przypadki medyczne" (nie pamiętam nazwy) i było o kobiecie, która byla w ciąży z dwoma mężczyznami :laugh2:. Współżyła z mężem, dzień później z kochankiem i pech chciał, że trafiła w owulację i dwie komórki jajowe się przytrafiły. A żeby było jeszcze ciekawiej, to kochanek był czarnoskóry, więc urodziła - nie wiem jak to nazwac? bliźniaki? - jedno białe jedno mulat :rofl2:. To sie nazywa być przyłapanym na gorącym uczynku :rofl2:
Nam położna na studiacj opowiadała o takim przyadku:

Kobieta biała która była w 100%wierna mężowi(białemu)urodziła dziecko -mulatka. Maż zrobił jej awanturę że go zdradziła. A ostatecznie prawda była tak:
Mąż zdradził żonę z kobietą która przed nim współżyła z mużynem i on na swoim penisie przeniósł jego plemniki które to zapłodniły komórkę jajową jego żony!!!

Do góry