reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@anntryb szkoda,ale ważne,że przygotował cię lekarz na to, cieszymy się ,że dzidzia jest zdrowa

@beata1313 będzie dobrze, ja mam w środę też się martwie

@kurektyna nieźle to będziesz mieć problem, mój syn wie,że są czarni i biali i,że tak jest, dużo będziesz musiała jej tłumaczyć ,może jej minie,może usłyszała to od kogoś, albo z serialu . Fajnie ,że z bobo w porządku

@Tylkaaa możliwe nie wiem ogólnie piszę żeby nie jest po godz 20 poprzedniego dnia, powiem ci szczerze ,ze u nas wyniki i tak są do niczego zawsze coś nie tak jest u każdego ja nie wiem czemu tak wychodzi. Mój ostatnio miał cukier poniżej normy i to nisko , a na drugi dzień było już w granicach górnej normy, to samo z krwi kiepsko ,a później ok jakaś lipa tam jak nie wiem

@Morawka masakra u nas wypłata jest do 10 każdego miesiąca nie raz i da po 6, nigdy nie była 11 nawet zawsze na czas, a ma ludzi ponad 2 tys , współczuję ci takiego szefostwa , ja miałam tak jak byłam fryzjerką, cwaniara młoda po szkole obkupowała się i panoszyła,źle mnie traktowała więc po trzech miesiącach rzuciłam chorobowe. Podała mnie do zus pojechałam na kontrole nic mi nie zrobili, bo mam chore jelita i robiłam badania, po 3 miechach stwierdziłam ,że spróbuję zajść w ciąże udało się, i ciągłam dalej chorobowe razem 12 miesięcy, a ona wielka pani splajtowała , bo nikt pracować tam nie chciał.

@ratatujek jak wizyta ? Ominęłam post czy jeszcze nic nie pisałaś ?

@ikulka ale masz durną teściową zlej ją świeżym porannym moczem :p , a może ona coś ukrywa i może twój maż to nie jej dziecko i nie chcę żebyście tak badania robili hehe mogłaś jej powiedzieć durnocie, ja to bym nie umiała się powstrzymać zaraz bym się odezwała.

@za_necia11 super wieści :)

reklama
U mnie też 160 ale ja czytałam artykuł ze w tym momencie co jesteśmy tetno dzidzi powinno tyle wynosić. Koleżanka urodziła chlopczyka i tetno dzidzi na tym etapie też tyle mialo też wynosiło tyle
No wlasnie, mi tez ginek mowila ze to rozchodzi sie o to, ze takie i takie tetno jest prawidlowe przy dobrym rozwoju, ale akurat jesli tak jak pisze Dzag82 od 140 dziewczynka, to byloby faaajnie :) oczywiscie to czyste spekulacje, zabawa w zabobony :D

@dzag82 masakra z tymi ciążami , a ja oglądałam na faktach jak kobieta urodziła mulata i nikt jej nie chciał wierzyć,że ona męża nie zdradziła, a okazało się ,że jest takie coś ,że prapra i tak dalej temu ktoś miał męża murzyna czy żonę i to przeszło w jej pokolenia akurat, bo gen jakiś został i się wytworzył. Też oglądałam jeśli chodzi o te przypadki jak kobieta była w ciaży pozamacicznej i nie wiedzieli a mówiła ,że ruszało się między jelitami itp i czuła taki ból straszny, dopiero jak była wyżej to wykrył lekarz i donosiła do końca miała operację. To są jakieś przypadki niby są chyba 2-3 kobiety takie co donosiły

A miałam wam napisać ,że byłam po skierowanie pierw na wyniki i powiedziałam doktor ,że chcę , bo w ciąży jestem na wszystko co na nfz niezbędne . Pani doktor "Oczywiście :) gratuluję pani dzidziusia i jak najbardziej już piszę " Milutka kobitka zawsze bez problemowa każdemu wszystko wystawi

Nam położna na studiacj opowiadała o takim przyadku:

Kobieta biała która była w 100%wierna mężowi(białemu)urodziła dziecko -mulatka. Maż zrobił jej awanturę że go zdradziła. A ostatecznie prawda była tak:
Mąż zdradził żonę z kobietą która przed nim współżyła z mużynem i on na swoim penisie przeniósł jego plemniki które to zapłodniły komórkę jajową jego żony!!!
o tym też słyszałam :)

jak tam u was zimno u nas dalej mróz , niby od jutra ma być lepiej , ale jakoś nie wierzę :p Ja mam sukę Berneński pies pasterski , wzięłam ją z hodowli miała już 17 miesięcy teraz jest z nami już rok :) powiem wam,że trzymali psy w boksach gościu miał tyle ras psów, za nią dałam i tak dużo 900zł, ale cieszę się ,że ją wzięłam jest tak wdzięczna ,że może sobie latam po podwórku, a nie tylko klatka i klatka, zero czułości tam było, tutaj widać jak się zmieniła od tamtej pory nie jest dzika. Łagodna jest jak baranek i bardzo uważa żeby kogoś nie wywrócić ,a dziecka tym bardziej, nawet nie skacze. Niestety jest nauczona do spania w budzie więc na noc zamykam ją w kojcu i śpi, a rano wypuszczam. Ta rasa to pies zimowy, ale teraz gdy są mrozy biorę ją do garażu w swoim domu na noc, bo szkoda mi jej na początku łaziła jak opętana, ale teraz kładzie się przed drzwiami do wejścia holu i leży. Jakbym wzięła od szczeniaka nie nauczonego na dworze to na bank miałabym w domu, bo nie umiałabym dać do budy serce by mi pękło, ale widzę ,ze ona już tak lubi. Kocham psy jak większość z was zauważyłam miałam kiedyś labradora była taki mądry jak traciłam ciąże i siedziałam w domu to był mój kompan i przytulas gasil światło ,nosił gazety kapcie itp, a jak lubił się kąpać latem nawet do beczki wskakiwał , niestety później jakiemuś typowi przeszkadzał i go zabił bardzo rozpaczałam do dziś płakać mi się chcę. Jak mąż wczoraj mówił,że miałby już 6 lat i z naszym synem się bawił, to łzy mi się cisły. Sorry , ale mnie naszło na żale :p

DigitalGirl nie czytaj takich bzdur. Ja tez miałam kilka dni ze zapomniałam ze jestem w ciazy. Możliwe Że zmniejszyły ci sie objawy pewnie, kazdy jest inny. Nie nakręcaj sie !;*

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@DigitalGirl ja też powtórzę może 20 raz :p ja nie miałam żadnych objawów z synem nawet na końcu ciąży gdzie przytyłam 35 kg czułam się rewelacyjnie :) , teraz też nie czuję się jakbym była, czasem to aż chyba zapominam ,ze jestem :p

Witajcie! Ja juz po wizycie. O matko- jak rozni sie wizyta na nfz i prywatnie. Dzis na nfz nie chciala jeszcze karty ciazy zalozyc bo musze zrobic hiv...hmmm... nie podala i chyba nawet nie sprawdzila jak szybko bije serce,powiedziala tylko ze jest ok i ze bije...uff ze prywatnie ide w pon

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry