reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@anntryb szkoda,ale ważne,że przygotował cię lekarz na to, cieszymy się ,że dzidzia jest zdrowa

@beata1313 będzie dobrze, ja mam w środę też się martwie

@kurektyna nieźle to będziesz mieć problem, mój syn wie,że są czarni i biali i,że tak jest, dużo będziesz musiała jej tłumaczyć ,może jej minie,może usłyszała to od kogoś, albo z serialu . Fajnie ,że z bobo w porządku

@Tylkaaa możliwe nie wiem ogólnie piszę żeby nie jest po godz 20 poprzedniego dnia, powiem ci szczerze ,ze u nas wyniki i tak są do niczego zawsze coś nie tak jest u każdego ja nie wiem czemu tak wychodzi. Mój ostatnio miał cukier poniżej normy i to nisko , a na drugi dzień było już w granicach górnej normy, to samo z krwi kiepsko ,a później ok jakaś lipa tam jak nie wiem

@Morawka masakra u nas wypłata jest do 10 każdego miesiąca nie raz i da po 6, nigdy nie była 11 nawet zawsze na czas, a ma ludzi ponad 2 tys , współczuję ci takiego szefostwa , ja miałam tak jak byłam fryzjerką, cwaniara młoda po szkole obkupowała się i panoszyła,źle mnie traktowała więc po trzech miesiącach rzuciłam chorobowe. Podała mnie do zus pojechałam na kontrole nic mi nie zrobili, bo mam chore jelita i robiłam badania, po 3 miechach stwierdziłam ,że spróbuję zajść w ciąże udało się, i ciągłam dalej chorobowe razem 12 miesięcy, a ona wielka pani splajtowała , bo nikt pracować tam nie chciał.

@ratatujek jak wizyta ? Ominęłam post czy jeszcze nic nie pisałaś ?

@ikulka ale masz durną teściową zlej ją świeżym porannym moczem :p , a może ona coś ukrywa i może twój maż to nie jej dziecko i nie chcę żebyście tak badania robili hehe mogłaś jej powiedzieć durnocie, ja to bym nie umiała się powstrzymać zaraz bym się odezwała.

@za_necia11 super wieści :)

reklama
U mnie też 160 ale ja czytałam artykuł ze w tym momencie co jesteśmy tetno dzidzi powinno tyle wynosić. Koleżanka urodziła chlopczyka i tetno dzidzi na tym etapie też tyle mialo też wynosiło tyle
No wlasnie, mi tez ginek mowila ze to rozchodzi sie o to, ze takie i takie tetno jest prawidlowe przy dobrym rozwoju, ale akurat jesli tak jak pisze Dzag82 od 140 dziewczynka, to byloby faaajnie :) oczywiscie to czyste spekulacje, zabawa w zabobony :D

@dzag82 masakra z tymi ciążami , a ja oglądałam na faktach jak kobieta urodziła mulata i nikt jej nie chciał wierzyć,że ona męża nie zdradziła, a okazało się ,że jest takie coś ,że prapra i tak dalej temu ktoś miał męża murzyna czy żonę i to przeszło w jej pokolenia akurat, bo gen jakiś został i się wytworzył. Też oglądałam jeśli chodzi o te przypadki jak kobieta była w ciaży pozamacicznej i nie wiedzieli a mówiła ,że ruszało się między jelitami itp i czuła taki ból straszny, dopiero jak była wyżej to wykrył lekarz i donosiła do końca miała operację. To są jakieś przypadki niby są chyba 2-3 kobiety takie co donosiły

A miałam wam napisać ,że byłam po skierowanie pierw na wyniki i powiedziałam doktor ,że chcę , bo w ciąży jestem na wszystko co na nfz niezbędne . Pani doktor "Oczywiście :) gratuluję pani dzidziusia i jak najbardziej już piszę " Milutka kobitka zawsze bez problemowa każdemu wszystko wystawi

Nam położna na studiacj opowiadała o takim przyadku:

Kobieta biała która była w 100%wierna mężowi(białemu)urodziła dziecko -mulatka. Maż zrobił jej awanturę że go zdradziła. A ostatecznie prawda była tak:
Mąż zdradził żonę z kobietą która przed nim współżyła z mużynem i on na swoim penisie przeniósł jego plemniki które to zapłodniły komórkę jajową jego żony!!!
o tym też słyszałam :)

jak tam u was zimno u nas dalej mróz , niby od jutra ma być lepiej , ale jakoś nie wierzę :p Ja mam sukę Berneński pies pasterski , wzięłam ją z hodowli miała już 17 miesięcy teraz jest z nami już rok :) powiem wam,że trzymali psy w boksach gościu miał tyle ras psów, za nią dałam i tak dużo 900zł, ale cieszę się ,że ją wzięłam jest tak wdzięczna ,że może sobie latam po podwórku, a nie tylko klatka i klatka, zero czułości tam było, tutaj widać jak się zmieniła od tamtej pory nie jest dzika. Łagodna jest jak baranek i bardzo uważa żeby kogoś nie wywrócić ,a dziecka tym bardziej, nawet nie skacze. Niestety jest nauczona do spania w budzie więc na noc zamykam ją w kojcu i śpi, a rano wypuszczam. Ta rasa to pies zimowy, ale teraz gdy są mrozy biorę ją do garażu w swoim domu na noc, bo szkoda mi jej na początku łaziła jak opętana, ale teraz kładzie się przed drzwiami do wejścia holu i leży. Jakbym wzięła od szczeniaka nie nauczonego na dworze to na bank miałabym w domu, bo nie umiałabym dać do budy serce by mi pękło, ale widzę ,ze ona już tak lubi. Kocham psy jak większość z was zauważyłam miałam kiedyś labradora była taki mądry jak traciłam ciąże i siedziałam w domu to był mój kompan i przytulas gasil światło ,nosił gazety kapcie itp, a jak lubił się kąpać latem nawet do beczki wskakiwał , niestety później jakiemuś typowi przeszkadzał i go zabił bardzo rozpaczałam do dziś płakać mi się chcę. Jak mąż wczoraj mówił,że miałby już 6 lat i z naszym synem się bawił, to łzy mi się cisły. Sorry , ale mnie naszło na żale :p

DigitalGirl nie czytaj takich bzdur. Ja tez miałam kilka dni ze zapomniałam ze jestem w ciazy. Możliwe Że zmniejszyły ci sie objawy pewnie, kazdy jest inny. Nie nakręcaj sie !;*

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@DigitalGirl ja też powtórzę może 20 raz :p ja nie miałam żadnych objawów z synem nawet na końcu ciąży gdzie przytyłam 35 kg czułam się rewelacyjnie :) , teraz też nie czuję się jakbym była, czasem to aż chyba zapominam ,ze jestem :p

Witajcie! Ja juz po wizycie. O matko- jak rozni sie wizyta na nfz i prywatnie. Dzis na nfz nie chciala jeszcze karty ciazy zalozyc bo musze zrobic hiv...hmmm... nie podala i chyba nawet nie sprawdzila jak szybko bije serce,powiedziala tylko ze jest ok i ze bije...uff ze prywatnie ide w pon

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry