reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
No i niestety jak zwymiotowałam po tej glukozie to badanie nie ma sensu ehhhh. Zrobiła mi babka tylko glukometrem pomiar żeby był orientacyjnie i dała do domu glukometr za darmo, aż sie zdziwiłam, żebym sama sobie zmierzyła po 2 h. I mam go nie oddawać tylko sobie zatrzymać. Co to sie w tej Pl dzieje ;):):)

Myycha gratuluje skoczka :):)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
za necia no to witam w klubie!!!

Ja ogólnie mam problemy z pęcherzem bo raz sobie przeziębiłam fest i juz mi zostało sikanie. A mianowicie zasnęłam w pociągu na podłodze jakieś 4 lata temu. Jak dojechałam do domu to juz była krew.
Moj chłopak sie śmiał wczoraj ze jestem jak klacz w ciazy (tak leje[emoji23][emoji23][emoji23])

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@myycha gratulacje ! to musi być piękne uczucie :D ja mam prenatalne dzień po Tobie i za_necia11. szczerze powiedziawszy korci mnie BARDZO żeby gdzieś się umówić na usg w najbliższym czasie, nie wiem czy te 2,5tyg wytrzymam :/

@myycha gratulacje ! to musi być piękne uczucie :D ja mam prenatalne dzień po Tobie i za_necia11. szczerze powiedziawszy korci mnie BARDZO żeby gdzieś się umówić na usg w najbliższym czasie, nie wiem czy te 2,5tyg wytrzymam :/

A kiedy miałaś ostatnio usg? Ja miałam miesiąc temu i sama nie wiem jak wytrzymałam z tą niepewnością :D

za_necia11 a co będą Ci robić przez te 3h? pytanie zabrzmiało jakby Cię mieli torturować :p

Ja tez czekam na prenatalne z niecierpliwością!mam 20 stycznia, a dzien wczesniej jade do mojego gina wiec przyszły tydzień pod znakiem oglądania skarbeczka!!
Dziś jakaś słaba jestem:o

Moje latanie do wc jest na bank fizjo ;-) ;)

reklama
Do góry