Marii wizyta??Jezu zaraz zwymiotuje pod tym gabinetem [emoji6] i nie wiem czy z nerwów, z głodu czy z ciążowe mdłości hahaha [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marii wizyta??Jezu zaraz zwymiotuje pod tym gabinetem [emoji6] i nie wiem czy z nerwów, z głodu czy z ciążowe mdłości hahaha [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Ja siedzę w domu od 4tyg ciąży. Czasem mi się nudzi,ale ogółem łatwiej tak jak jedno jest w domu, bo posprzatane i obiad jest , naszykuje ich rano, a tak jak pracowałam z mężem długo było ciezkoHi hi hi Adeline no ja się domyślam ,że jaj bobo urośnie to się zacznie ucisk...ale w sumie latałam -choć kilka dni miałam spokoju w nocy i chyba to mnie zmyliło.
Kurde....tak sobie myslę, że fajnie tak w domku...może wybiorę się trochę wcześniej na zwolnienie niż planowałam.
Może i tak, teoretycznie na 8:50 ale już jest poślizg więc chwilę się przesunieA jadlas cos jesli nie to pewnie glod,a stres swoje doklada. MASZ wizytę dziś?
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
To powodzenia trzymam kciuki &&&Może i tak, teoretycznie na 8:50 ale już jest poślizg więc chwilę się przesunie
Naturalny ziołowy bo każdy inny powoduje swędzenie.Angelika RACZEJ te zewnętrzne rzeczy nie powinny szkodzić. Miałam identyko swedzialo jak cholera , użyłam 3 razy ten szampon leczniczy o wróciłam do loreala. A jaki masz szampon aktualnie ??
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super! Jakiś namiar masz na nią?Ja Ci w Zgierzu bardzo polecam doktor Renate Rykałe-Pietruszewską, świetna ginekolog, zawsze robi usg a dodatkowo przemiła osoba
500 181 961 tu masz numer do niej tylko dzwoń po 14 bo jest w szpitalu do tej godz i nie zawsze może odebrac
Dziękuję bardzo500 181 961 tu masz numer do niej tylko dzwoń po 14 bo jest w szpitalu do tej godz i nie zawsze może odebrac