Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pytania pytania, historia choroby moja mojej mamy, pytania... Krew ciśnienie mocz wzrost waga itp. Ogólnie nikomu sie nie spieszy dlatego tyle to trwa [emoji4]za_necia11 a co będą Ci robić przez te 3h? pytanie zabrzmiało jakby Cię mieli torturować
A ja już w piątek 13-go mam badania prenatalne... dobrze ze nie wierzę w zabobonyJa prenatalne mam 1 lutego i juz nie mogę się doczekać
Dzisiaj sprawdzam na google map i okazało się że też mam na pomorzanach badanie prenatalne... nazwa ul mnie zmylila bo zawsze od drugiej strony wchodziłam do szpitala na pomorzanach :-)No mi Pomorzany też polecił mój gin☺. Ja okolice Choszczna więc mieszkamy niedaleko siebie.
Katy to przetrzesz szlaki i dasz znać jaka atmosfera panuje w tym miejscu!Dzisiaj sprawdzam na google map i okazało się że też mam na pomorzanach badanie prenatalne... nazwa ul mnie zmylila bo zawsze od drugiej strony wchodziłam do szpitala na pomorzanach :-)
Mnie tez swedzi skora glowy po stosowaniu szamponu Nivea. Teraz mam jakis z rzepa z Joanny ale poki co nie czuje poprawy. Tak jak mowisz, pewnie to jakas alergia na chemie ale na wszelki wypadek dzisiaj maz mi sprawdzi glowe pod katem wesz czy wszowNaturalny ziołowy bo każdy inny powoduje swędzenie.
Ogólnie całe życie używałam jakiegokolwiek i było dobrze. najczęściej używałam Nivea. Ale któregos dnia kupiłam Palmolive kokosowy że względu na zapach [emoji14] no i momentalnie mnie uczulil. Dostałam strupki na głowie ...
I od tego czasu nawet Nivea mnie uczula... Podobno działa to na takiej zasadzie że mój organizm się buntuje przed chemia bo mam jej za dużo w organizmie z tytułu jedzenia.
Nie wiem czy to prawda skoro używam super naturalne szampony i jest ok ale na następny dzień jak tylko się włosy przetluszcza to swędzi jak diabli...
Dlatego pomyślałam że spróbuj tego zoxin med bo jeszcze na to nie próbowałam. Może to nie uczulenie a jakis dziwny łupież.
Zobaczymy
O wszech nawet nie wspominajcie..
blee... nigdy nie miałam i na żywo nie widziałam i mam nadzieję że nie zobaczę.. Ale samo myślenie o tym prawie że wszystko swędzi... [emoji14]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom