reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dzień dobryyy :) nadal zimnica a miało być juz cieplej, ja po porannych badaniach krwi, i glukozie!!! Bleee teraz czekam jeszcze 2 h. Niestety tym razem nie dałam rady:) zwymiotowałam w samochodzie:) niby sama żółcią bo nic nie jadłam od wczoraj po południu, i nie dużo :) ale ciekawa jestem czy teraz badanie ma sens...czy nie wyplułam za dużo tej glukozy. Ble ble, cytryna pomogła, ale przy wypiciu tylko :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobryyy :) nadal zimnica a miało być juz cieplej, ja po porannych badaniach krwi, i glukozie!!! Bleee teraz czekam jeszcze 2 h. Niestety tym razem nie dałam rady:) zwymiotowałam w samochodzie:) niby sama żółcią bo nic nie jadłam od wczoraj po południu, i nie dużo :) ale ciekawa jestem czy teraz badanie ma sens...czy nie wyplułam za dużo tej glukozy. Ble ble, cytryna pomogła, ale przy wypiciu tylko :/

Wspólczuję...a czemu tak wczesnie miałaś test obciążenia??
Obawiam się ze i mnie to czeka bo w pierwszej ciąży miałam cukrzyce:no:.

Cześć! Ja melduję się po dzisiejszym porannym usg, Młode nr3 wiercące się niemiłosiernie od główki do pupki całe 42mm, termin z usg wychodzi troszkę wcześniej na 31 lipca, z om 5 sierpnia w urodziny mojej mamy :) na 24 stycznia umówiłam się na prenatalne już się nie mogę doczekać :)
U mnie rodzinka wie już cała, na początku wiedzieli tylko moi rodzice, ale niedawno powiedzieliśmy teściom i się rozniosło (dlatego im nie mówiliśmy wcześnie, bo średnio potrafią nic nie mówić:p). Ale podziwiam, że niektóre z Was tak długo trzymają w tajemnicy, ja mimo strachu tak bardzo się cieszę, że po mnie to od razu widać, że coś jest na rzeczy :p

Cześć! Ja melduję się po dzisiejszym porannym usg, Młode nr3 wiercące się niemiłosiernie od główki do pupki całe 42mm, termin z usg wychodzi troszkę wcześniej na 31 lipca, z om 5 sierpnia w urodziny mojej mamy :) na 24 stycznia umówiłam się na prenatalne już się nie mogę doczekać :)
U mnie rodzinka wie już cała, na początku wiedzieli tylko moi rodzice, ale niedawno powiedzieliśmy teściom i się rozniosło (dlatego im nie mówiliśmy wcześnie, bo średnio potrafią nic nie mówić:p). Ale podziwiam, że niektóre z Was tak długo trzymają w tajemnicy, ja mimo strachu tak bardzo się cieszę, że po mnie to od razu widać, że coś jest na rzeczy :p
Super!!!A że kręcioch mówisz hihihi...jakis akrobata sie szykuje!!

Iuska1979 ja sie nie gniewam:)
Nie umiem tego wytłumaczyć ani zmienic a tym bardziej zaakceptować ze tak sie stało i juz... Tak sie czuje i juz[emoji24]
Moj kontakt z mama tez sie nie zmienił piszemy codziennie dzwonimy, muszę sie meldować codziennie ze wróciłam do domu z pracy i jestem bezpieczna. Ale mowię ze jest inny bo nie można iść na lody, prZytulic sie, powygłupiać, nawet posiedzieć w ciszy RAZEM. To miałam na myśli.
Nie boisz sie na basenie ze załapiesz infekcje ? Ja raz dwa bo basenie mam swędzenia, upławy i inne historie nawet bez ciazy[emoji53]

Super!!!A że kręcioch mówisz hihihi...jakis akrobata sie szykuje!!

Mój Jaśku był taki wiercipięta od samego początku, potem jak już czułam ruchy to czułam je CIĄGLE, często płakałam z bólu, tak się wykręcał, przekręcał, spać nie mogłam, ciągle tańczył, zupełnie odwrotnie niż z Krzysiem. I do teraz się to zgadza - Krzyś szaleje, ale lubi pospać, odpocząć chwilkę, a Jaśku ciągle łazi, tak jak oczy otworzy rano tak ciągle jest w ruchu. Także u mnie się sprawdziło, że osobowość dziecka można już poznać w okresie ciąży :D

Angelika no to dziwne ze nawet ziołowy Cie ucZulil... No ale wrażliwe teraz jesteśmy[emoji5]
Ja ide do pracy ale nie mamy dużego ruchu po świętach wiec daje rade. Muszę cos pracować zeby miec na czynsz chociaż ale najchętniej to bym leżała plackiem[emoji4]

reklama
Do góry