reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dzień dobryyy :) nadal zimnica a miało być juz cieplej, ja po porannych badaniach krwi, i glukozie!!! Bleee teraz czekam jeszcze 2 h. Niestety tym razem nie dałam rady:) zwymiotowałam w samochodzie:) niby sama żółcią bo nic nie jadłam od wczoraj po południu, i nie dużo :) ale ciekawa jestem czy teraz badanie ma sens...czy nie wyplułam za dużo tej glukozy. Ble ble, cytryna pomogła, ale przy wypiciu tylko :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobryyy :) nadal zimnica a miało być juz cieplej, ja po porannych badaniach krwi, i glukozie!!! Bleee teraz czekam jeszcze 2 h. Niestety tym razem nie dałam rady:) zwymiotowałam w samochodzie:) niby sama żółcią bo nic nie jadłam od wczoraj po południu, i nie dużo :) ale ciekawa jestem czy teraz badanie ma sens...czy nie wyplułam za dużo tej glukozy. Ble ble, cytryna pomogła, ale przy wypiciu tylko :/

Wspólczuję...a czemu tak wczesnie miałaś test obciążenia??
Obawiam się ze i mnie to czeka bo w pierwszej ciąży miałam cukrzyce:no:.

Cześć! Ja melduję się po dzisiejszym porannym usg, Młode nr3 wiercące się niemiłosiernie od główki do pupki całe 42mm, termin z usg wychodzi troszkę wcześniej na 31 lipca, z om 5 sierpnia w urodziny mojej mamy :) na 24 stycznia umówiłam się na prenatalne już się nie mogę doczekać :)
U mnie rodzinka wie już cała, na początku wiedzieli tylko moi rodzice, ale niedawno powiedzieliśmy teściom i się rozniosło (dlatego im nie mówiliśmy wcześnie, bo średnio potrafią nic nie mówić:p). Ale podziwiam, że niektóre z Was tak długo trzymają w tajemnicy, ja mimo strachu tak bardzo się cieszę, że po mnie to od razu widać, że coś jest na rzeczy :p

Cześć! Ja melduję się po dzisiejszym porannym usg, Młode nr3 wiercące się niemiłosiernie od główki do pupki całe 42mm, termin z usg wychodzi troszkę wcześniej na 31 lipca, z om 5 sierpnia w urodziny mojej mamy :) na 24 stycznia umówiłam się na prenatalne już się nie mogę doczekać :)
U mnie rodzinka wie już cała, na początku wiedzieli tylko moi rodzice, ale niedawno powiedzieliśmy teściom i się rozniosło (dlatego im nie mówiliśmy wcześnie, bo średnio potrafią nic nie mówić:p). Ale podziwiam, że niektóre z Was tak długo trzymają w tajemnicy, ja mimo strachu tak bardzo się cieszę, że po mnie to od razu widać, że coś jest na rzeczy :p
Super!!!A że kręcioch mówisz hihihi...jakis akrobata sie szykuje!!

Iuska1979 ja sie nie gniewam:)
Nie umiem tego wytłumaczyć ani zmienic a tym bardziej zaakceptować ze tak sie stało i juz... Tak sie czuje i juz[emoji24]
Moj kontakt z mama tez sie nie zmienił piszemy codziennie dzwonimy, muszę sie meldować codziennie ze wróciłam do domu z pracy i jestem bezpieczna. Ale mowię ze jest inny bo nie można iść na lody, prZytulic sie, powygłupiać, nawet posiedzieć w ciszy RAZEM. To miałam na myśli.
Nie boisz sie na basenie ze załapiesz infekcje ? Ja raz dwa bo basenie mam swędzenia, upławy i inne historie nawet bez ciazy[emoji53]

Super!!!A że kręcioch mówisz hihihi...jakis akrobata sie szykuje!!

Mój Jaśku był taki wiercipięta od samego początku, potem jak już czułam ruchy to czułam je CIĄGLE, często płakałam z bólu, tak się wykręcał, przekręcał, spać nie mogłam, ciągle tańczył, zupełnie odwrotnie niż z Krzysiem. I do teraz się to zgadza - Krzyś szaleje, ale lubi pospać, odpocząć chwilkę, a Jaśku ciągle łazi, tak jak oczy otworzy rano tak ciągle jest w ruchu. Także u mnie się sprawdziło, że osobowość dziecka można już poznać w okresie ciąży :D

Angelika no to dziwne ze nawet ziołowy Cie ucZulil... No ale wrażliwe teraz jesteśmy[emoji5]
Ja ide do pracy ale nie mamy dużego ruchu po świętach wiec daje rade. Muszę cos pracować zeby miec na czynsz chociaż ale najchętniej to bym leżała plackiem[emoji4]

reklama
Do góry