reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Powiedzcie mi, pochwaliłyście się już wszystkim ciążą, czy czekacie do 12 tygodnia, albo później?

U mnie większość sie dowie po porodzie, w połowie ciazy rodzice i kilku znajomych.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
My narazie trzymamy w tajemnicy..nawet synek 10lat nic nie wie..zawsze chciał brata, a teraz juz nie podejmuje tematu, wrecz mowi, ze juz nie bedzie mial rodzenstwa...wiec dowie sie jak wszystko bedzie dobrze.. oby było[emoji4]

Napisane na GT-I8200 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam
U mnie wiedza w pracy i najblizsza rodzinka. Jeszcze wole sie nie ujawniac,niech spokojnie skonczy sie pierwszy trymestr

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja identycznie, wie najbliższa rodzina i u mnie w pracy bo od razu na zwolnienie posłań wiec przyznałam się dyrekcji a potem z się rozniosło reszczie :)

Znajomi jak zobaczą brzuch to się dowiedzą. Nie chcemy zapeszac ani trąbić po facebookach bo dla mnie to dziecinada z tymi zdjęciami usg :)

U mnie większość sie dowie po porodzie, w połowie ciazy rodzice i kilku znajomych.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
My narazie trzymamy w tajemnicy..nawet synek 10lat nic nie wie..zawsze chciał brata, a teraz juz nie podejmuje tematu, wrecz mowi, ze juz nie bedzie mial rodzenstwa...wiec dowie sie jak wszystko bedzie dobrze.. oby było[emoji4]

Napisane na GT-I8200 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]

My narazie trzymamy w tajemnicy..nawet synek 10lat nic nie wie..zawsze chciał brata, a teraz juz nie podejmuje tematu, wrecz mowi, ze juz nie bedzie mial rodzenstwa...wiec dowie sie jak wszystko bedzie dobrze...oby było

Hey. U mnie niestety się dowiedzieli bo nie da rady już ukryć bo brzuch widac a dwa to tesciu papla okropna i rozgaduje dookola

reklama
Dzis mi znow niedobrze wiec zaraz bede gotowala zupe...do 13-14 funkcjonuje calkiem ok, a potem mdlosci do nocy...wykupilam antybiotyk na pecherz ale czekam do wieczora bo dzis jakby ciutke lepiej...moze sama zurawina da rade choc watpie

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry