W pn musze poszukac jakirregos Dr na konsultacje...moze sie uda na nfz to zalapie sie jeszcze na badania za free...
Napisane na GT-I8200 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I8200 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedzcie mi, pochwaliłyście się już wszystkim ciążą, czy czekacie do 12 tygodnia, albo później?
Ja identycznie, wie najbliższa rodzina i u mnie w pracy bo od razu na zwolnienie posłań wiec przyznałam się dyrekcji a potem z się rozniosło reszczieU mnie wiedza w pracy i najblizsza rodzinka. Jeszcze wole sie nie ujawniac,niech spokojnie skonczy sie pierwszy trymestr
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
My narazie trzymamy w tajemnicy..nawet synek 10lat nic nie wie..zawsze chciał brata, a teraz juz nie podejmuje tematu, wrecz mowi, ze juz nie bedzie mial rodzenstwa...wiec dowie sie jak wszystko bedzie dobrze.. oby było[emoji4]U mnie większość sie dowie po porodzie, w połowie ciazy rodzice i kilku znajomych.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie wiedza w pracy i najblizsza rodzinka. Jeszcze wole sie nie ujawniac,niech spokojnie skonczy sie pierwszy trymestr
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom