Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chodze na nfz nie placenic moja gin ma bardzo dobre usg bo gmina sie szarpnela dwa lata temu na nowe tak ze nie wydaje niepotrzebnie chyba ze cos sie dzieje ide do mojej prywatnie 60 zl wizyta jest bdobra lekarka bo pracuje w szpitalu tez na zagrozonych ciazachAle Żeście naprodukowały.
Ja płacę za wizytę 80 zł i na każdej mam usg.Pewnie to też zalezy od miejscowości.
Na prenatalne jadę do szpitala w Szczecinie ☺, tam nigdy nie byłam więc nie mam pojęcia jakie mają podejście.
Morawka ...duże dziecię, mnie tam cieszy że napisałaś że wszytko dobrze.
Czy też tak macie że nie możecie nIczym ugasić pragnienia. Nawet woda- moja ukochana przestaje dawać radę.
W pierwszej ciąży miałam cukrzycę. ..w drugiej nie- zobaczymy teraz. Ale jak zobaczyłam ze piszecie o piciu tej glukozy. ..wrrr aż mnie zemdliło.
Tym bardziej że ja słodyczowa nie jestem. ..więc dla mnie to też tragedia.
PozdrawIam Was ciepło.Spokojniej nocy.
Powiedzcie mi, pochwaliłyście się już wszystkim ciążą, czy czekacie do 12 tygodnia, albo później?
To chociaż dużo wody pij...Ja od zeszłego piątku miałam codziennie gości i to przeważnie na noc więc plus jest taki że mam porządek prawie idealny ja nie mam pomysłu zupełnie na obiad bo oczywiście na nic kompletnie nie mam ochoty... na wadze aktualnie -2kg
No ja nie mam co liczyć na swojego męża... ciągle pracuje. Jak wychodzi o 8 rano z domu to wraca dopiero po 18 albo czasami i później. I sama zostaje w domuJa zaraz też będę na mopie jechać. Na szczęście jest M poodkurza przynajmniej
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Lepiej chuchac na zimne. Zawsze możesz trochę naklamac jeśli z powodu krwiaka nie zechce wypisać, np ze wymiotujesz w pracy albo ze slabnieszNo właśnie..Ci lekarze...też się martwie czy mój ma rację...oby źle się nie skończyło...muszę to skonsultować. Dzięki Chromka92. Pozdrawiam cieplutko[emoji8]
Napisane na GT-I8200 w aplikacji Forum BabyBoom