reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Powiedzcie mi, pochwaliłyście się już wszystkim ciążą, czy czekacie do 12 tygodnia, albo później?[/QUOTE]

U mnie większość sie dowie po porodzie, w połowie ciazy rodzice i kilku znajomych.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale Żeście naprodukowały.
Ja płacę za wizytę 80 zł i na każdej mam usg.Pewnie to też zalezy od miejscowości.
Na prenatalne jadę do szpitala w Szczecinie ☺, tam nigdy nie byłam więc nie mam pojęcia jakie mają podejście.
Morawka ...duże dziecię, mnie tam cieszy że napisałaś że wszytko dobrze.

Czy też tak macie że nie możecie nIczym ugasić pragnienia. Nawet woda- moja ukochana przestaje dawać radę.

W pierwszej ciąży miałam cukrzycę. ..w drugiej nie- zobaczymy teraz. Ale jak zobaczyłam ze piszecie o piciu tej glukozy. ..wrrr aż mnie zemdliło.
Tym bardziej że ja słodyczowa nie jestem. ..więc dla mnie to też tragedia.

PozdrawIam Was ciepło.Spokojniej nocy.
Ja chodze na nfz nie placenic moja gin ma bardzo dobre usg bo gmina sie szarpnela dwa lata temu na nowe tak ze nie wydaje niepotrzebnie chyba ze cos sie dzieje ide do mojej prywatnie 60 zl wizyta jest bdobra lekarka bo pracuje w szpitalu tez na zagrozonych ciazach :)

Powiedzcie mi, pochwaliłyście się już wszystkim ciążą, czy czekacie do 12 tygodnia, albo później?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Kochana tylko moj maz i moja mam wie tesciom i rodzenstwu meza i mojemu powiemy w niedz 22.01 tj po zlozeniu zyczen na dzien dziadkow nie moge sie doczekac zaczne juz wtedy 11 tydz zawsze czekalam do ok 12 tyg z tamta dwojka:)

Ja od zeszłego piątku miałam codziennie gości i to przeważnie na noc więc plus jest taki że mam porządek prawie idealny ;) ja nie mam pomysłu zupełnie na obiad bo oczywiście na nic kompletnie nie mam ochoty... na wadze aktualnie -2kg

p19uflw1vekq68fq.png
To chociaż dużo wody pij...

reklama
No właśnie..Ci lekarze...też się martwie czy mój ma rację...oby źle się nie skończyło...muszę to skonsultować. Dzięki Chromka92. Pozdrawiam cieplutko[emoji8]

Napisane na GT-I8200 w aplikacji Forum BabyBoom
Lepiej chuchac na zimne. Zawsze możesz trochę naklamac jeśli z powodu krwiaka nie zechce wypisać, np ze wymiotujesz w pracy albo ze slabniesz :)

Do góry