reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
U mnie też 8tc a dokładnie 7tc 2d. U mnie mdłości najgorsze rano a nigdy nie jadłam śniadań teraz bez niego się nie da. A wyjeżdżam do pracy o 6 i do tego te śniegi u nas i mróz ciężko się będzie zmobilizować.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Iuska1979 zatem nie doczekałam tego momentu.
Moj dove pod prysznic tez śmierdzi...
Moje libido podskoczyło o kolejne 100% p niczym innym nie mysle juz, oszaleje, wczoraj jak oglądaliśmy film i mnie moj chłopak przytulał to byłam mokra po kolana [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jesli wezma dochody z 2015 roku a ja wtedy nie pracowalam to co wtedy? Druga sprawa jest taka ze w 2015 bylam jeszcze mezatka.. nie kumam tych przepisow.. :/

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
to tym bardziej powinnaś dostać jeśli nie pracowałaś

@ikulka ja żeby słodkie zjeść to muszę mieć naprawdę jakiś cud, ja patrzę za nabiałem :p i jak oglądam jak przyrządzają takie smakowite mięsa w tv to aż mi ślinka cieknie :p

@Truskaweczka2017 a to jeśli chodzi o dochody to z pracy trzeba przynieść ile się zarabia, czy pit wystarcza za dany rok? Masz racje patrzą żeby jak najmniej dostawało ludzi becikowe, tak samo 500+ miało być dla każdego, a jest tylko od drugiego dziecka to nie sprawiedliwe naprawdę, bo są ludzie co mają więcej niż jedno i zarabiają wielkie tysiące , a są tacy co mają jedno i ciężko im jest , bo każdy teraz ma prawie kredyt nie oszukujmy się.

@za_necia11 ja się nie raz skusze, a później całą noc z głowy mam i myślę , czy to nie był błąd :p

reklama
Do góry