madzialenka316
Zaangażowana w BB
Ja tez zrezygnowałam z dodania się do grupy na fb ze względu żeby każdy zaraz nie wiedział że znajomych
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tam jadlam nie dajmy sie zwariować, wszystko można z umiaremNałożyłam sobie sałatkę na to 2 lyzki musztardy, i okazuje sie ze gorczyca niewskazana w ciazy... A ja w poprzedniej tylko parówki z misztarda[emoji20]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ok dzieki, szkoda ze u nas z miasta nie dają, u was w tych większych to pewnie jest@Adeline89 chyba tylko pit ale pewnie co urząd to mają inne wytyczne. Bo pamiętam że w mieście w którym mieszkamy potrzeba było strasznie dużo dokumentów do becikowego a w miejscowości gdzie ja byłam zameldowana tylko pity, akt urodzenia i zaświadczenie od lekarza. Zaświadczenie od ginekologa brałam po porodzie i to dopiero chyba po 2 miesiącach. I z tego co kojarzę to czas na złożenie wniosku o becikowe to 12 miesięcy od narodzin dziecka. No i chyba nadal tak jest z tego co czytałam