reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
to byś musiała mieć 9610 zł co miesiąc chyba nikt tyle nie zarabia [emoji14] no chyba,że za granicą mąż legalnie pracuję, mi się wydaję,że będzie to 500+ jeśli chcą się utrzymać na tych stanowiskach :p
Jesli wezma dochody z 2015 roku a ja wtedy nie pracowalam to co wtedy? Druga sprawa jest taka ze w 2015 bylam jeszcze mezatka.. nie kumam tych przepisow.. :/

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie :) ja właśnie jem śniadanie ale robię to na siłę :/ w nocy miałam takie nudności, że nie mogłam spać :(
My dwa lata temu nie dostaliśmy becikowego bo przekroczyliśmy ten próg dochodowy. Teraz do wszystkiego jest wymagane pełno papierów i progi są, żeby jak najmniej ludzi dostawało kasę. Taka prawda

Emilia na mój rozum powinni wziąć pod uwagę aktualna sytuację z uwzględnieniem 2016 ale to chyba wcale nie jest takie proste. Beznadziejne te papierki i ta polityka anty prorodzinna teoretycznie dają ale tak żeby prawie nikt nie dostał. No dość narzekania. Czas pomyśleć jak przetrwać jutrzejszy dzień bez mdłości w pracy.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry.
Ale produkcja. ...w domu doczytam.
Ja w pracy. ...lenia mam oczywiście i marzę o swojej kanapie.
Miłego dzionka życzę. U nas szyta trochę zimowo. ..ale teraz deszcze wyrzec zaraz będzie d....

Emilia na mój rozum powinni wziąć pod uwagę aktualna sytuację z uwzględnieniem 2016 ale to chyba wcale nie jest takie proste. Beznadziejne te papierki i ta polityka anty prorodzinna teoretycznie dają ale tak żeby prawie nikt nie dostał. No dość narzekania. Czas pomyśleć jak przetrwać jutrzejszy dzień bez mdłości w pracy.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Koko a ktory u Ciebie tydzien? Ja 8tc i mdlosci powoli powoli zanikaja..dzis tylko mam jadlowstret..od rana tylko na jednej kanapce..obecnie na l4 i antybiotyku bo kaszel straszny :/

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka Laseczki :*
Witam się poświątecznie i noworocznie :)
Niestety nie nadrobie wszystkiego bo dużo tego się nazbierało, aczkolwiek witam nowe Mamusie :) mam nadzieje ze nasza grupa ciągle rośnie w siłę!
Od teraz postaram się byc bardziej na bieżąco i skrobnąć co nieco co jakiś czas.
Również dołączam do mam z czwartkowa wizytą. Juz się nie moge doczekać żeby zobaczyć moje Słoneczko :)
Co do szczepień, my szczepilismy naszą Gwiazdę skojarzona szczepionka 5w1, na pneumokoki i rotawirusy. Dlatego strasznie sie cieszę ze od tego roku te pneumokoki bbędą za darmo.
Co do ciśnienia jest raczej w normie, ale puls to około 90, serce musi pracować za dwoje w końcu.

reklama
Hejka Laseczki :*
Witam się poświątecznie i noworocznie :)
Niestety nie nadrobie wszystkiego bo dużo tego się nazbierało, aczkolwiek witam nowe Mamusie :) mam nadzieje ze nasza grupa ciągle rośnie w siłę!
Od teraz postaram się byc bardziej na bieżąco i skrobnąć co nieco co jakiś czas.
Również dołączam do mam z czwartkowa wizytą. Juz się nie moge doczekać żeby zobaczyć moje Słoneczko :)
Co do szczepień, my szczepilismy naszą Gwiazdę skojarzona szczepionka 5w1, na pneumokoki i rotawirusy. Dlatego strasznie sie cieszę ze od tego roku te pneumokoki bbędą za darmo.
Co do ciśnienia jest raczej w normie, ale puls to około 90, serce musi pracować za dwoje w końcu.
U mnie puls tak samo;)

Do góry