reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Adeline pisze:
moja szwagierka ma syna z autyzmem mówi ,że jak zrobiła mu w wieku 2 lat szczepionke to zaczął się inaczej zachowywać przestał mówić itp i człowiek się nasłucha i tak
Szczepionki to ogólnie ciężki temat :-( :( Rodzice chorych dzieci jak wychodzi choroba szukają wszędzie powodów. I wcale się im nie dziwię. Tylko że spektrum autyzmu rozpoznaje się dopiero wieku 1,5-4 lata. A to już po szczepionkach. Więc jest na co zwalić. Niby można u kilkumiesiecznego dziecka rozpoznawać pierwsze sygnały, ale też z drugiej strony każdy sobie tłumaczy, że każde dziecko jest trochę inne, inaczej się rozwija.
Jak by nie było - strach zawsze jest. Ale ja się bardziej boję kilkumiesięcznego malca lejącego się przez ręce z powodu rotawirusa, niż tej szczepionki.

Ja się do grupy na fb nie dodam, bo jako antyfejsbukowicz konta na nim nie posiadam ;-) ;).

Truskaweczka pisze:
Jak chcecie to napiszę do administratorami, żeby utworzyła nam grupę zamknięta. Tam będziemy mogły dodawać zdjęcia i pisać o rzeczach, o których nie chcemy żeby wiedzieli przypadkowi ludzie. Chcecie?
Moim zdaniem jest na to za wcześnie. Teraz jeszcze jest czas, kiedy ktoś co chwile do nas dołącza. Codziennie jest ktoś nowy. Jeśli będzie nowy, zamknięty wątek, to całe nasze życie babyboomowe przeniesie się tam. Nikt nie będzie skakał między forami. Nikt z nas tu nie będzie zaglądał i zamkniemy się całkowicie. Za każdym razem tak było na poprzednich moich forach. Wątek zamknięty był tworzony dopiero jak się ciężarówki zaczęły rozpakowywać. Jak się któraś nie udzielała to była usuwana z listy.
Dla mnie fb jest zdecydowanie mniej "prywatny" niż to konkretne forum sierpnióweczek 2017 :eek:.

Kurde, sprawdziłam wyniki dzisiejszych badań... No to witaj Euthyrox :dry: Co za goowno ta tarczyca...

@dzag82 forum zamknięte w tym momencie było by np do dodawania zdjęć jak ktoś nie chce na publicznym albo do pisania czegoś bardziej osobistego. Tutaj pisałybyśmy nadal a całkowicie przeniosłybyśmy się pod koniec ciąży właśnie ;) ja czuję się tutaj "bezpieczniej" niż na fb. No ale to wybór dziewczyn

reklama
A Wy jakie macie ciśnienie w ciazy?
137/96 czasem kolo 125, ale nigdy ponizej.

ckaiskjor0y12g1h.png

Do góry