Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ikulka tobie tez gratuluje powiedz ze zobaczy maluchai i uslyszy swoje dzieckoO jak fajnie to już mamy za sobą. Mój niestety nie chce ze mną isc
Szczepionki to ogólnie ciężki temat Rodzice chorych dzieci jak wychodzi choroba szukają wszędzie powodów. I wcale się im nie dziwię. Tylko że spektrum autyzmu rozpoznaje się dopiero wieku 1,5-4 lata. A to już po szczepionkach. Więc jest na co zwalić. Niby można u kilkumiesiecznego dziecka rozpoznawać pierwsze sygnały, ale też z drugiej strony każdy sobie tłumaczy, że każde dziecko jest trochę inne, inaczej się rozwija.Adeline pisze:moja szwagierka ma syna z autyzmem mówi ,że jak zrobiła mu w wieku 2 lat szczepionke to zaczął się inaczej zachowywać przestał mówić itp i człowiek się nasłucha i tak
Moim zdaniem jest na to za wcześnie. Teraz jeszcze jest czas, kiedy ktoś co chwile do nas dołącza. Codziennie jest ktoś nowy. Jeśli będzie nowy, zamknięty wątek, to całe nasze życie babyboomowe przeniesie się tam. Nikt nie będzie skakał między forami. Nikt z nas tu nie będzie zaglądał i zamkniemy się całkowicie. Za każdym razem tak było na poprzednich moich forach. Wątek zamknięty był tworzony dopiero jak się ciężarówki zaczęły rozpakowywać. Jak się któraś nie udzielała to była usuwana z listy.Truskaweczka pisze:Jak chcecie to napiszę do administratorami, żeby utworzyła nam grupę zamknięta. Tam będziemy mogły dodawać zdjęcia i pisać o rzeczach, o których nie chcemy żeby wiedzieli przypadkowi ludzie. Chcecie?
Truskaweczko to powiedz synusiowi ze ma dzien dziecka i narazie nie bedziesz mu myla glowkiMi płyn do naczyń śmierdzi a co najgorsze szampon mojego synka też :/
Pociesze cie tylko tym ze im gorzej siepodobno czujesz tym wiecej progesteronu i dzidzia jest bezpieczna mnie szarpia nudnosci od paru dni eh kiedy to sie skonczy :/ czekam do12 tyg
137/96 czasem kolo 125, ale nigdy ponizej.A Wy jakie macie ciśnienie w ciazy?