reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Truskaweczka tak jak Adeline piszę jeśli nie jesteś członkiem tej grupy to nie zobaczysz wpisów.
Ratatujek ja miałam takie ciągnięcia na początku ciąży

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie mialam wizyte o 17 widzialam dzidzia ma 31 mm wg usg to 7t5d ciazy bylam z moim m ale nie slyszlalam serduszka powiedzuala ze bije ale na sympozjach prosza zeby nie robic dopplera tj ze slysze serduszko bo jest wtedy ogromna dawka promieniowania kilka razy wieksza niz usg i moze miec nieodwracalny wplyw na dziecko :)
31mm? Ja jestem w 6t3d i moja fasolka ma 4.5mm. Skad takie dane?

ckaiskjor0y12g1h.png

Angelika czasem ciąża obumiera i wcale nie musisz tego wyczuć przez bòle w podbrzuszu czy krwawienia.Ale nie warto się przejmować na zapas.
Ja na wszystkie szczepionki się decydowałam i na pneumokoki i na rotawirusy.

Ja mam piersi dd ale to po pierwszej ciąży taki rozmiar mi został.W drugiej w ogóle nic nie urosły.Teraz też narazie są tego samego rozmiaru.

To że szczepionki wywołują autyzm to mit.Najlepiej jest zwalić na szczepionki.A autyzm zwykle nie przez 1 czynnik jest wywołany.U nas też tak wszyscy mówili że to pewnie szczepionki a potem okazało się że to wina genów.
Adeline pierwsze objawy autyzmu pojawiają się ok.2 roku życia akurat wtedy kiedy przypadają szczepienia stąd te wszystkie stereotypy.

reklama
Super ikulka.
Za necia posłuchać nim serduszka możesz.To ten sprzęt co u nas położne używają.Nie wiem czy dotrwałaś w poprzedniej ciąży do tego etapu.

Do góry