reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
O mojej prawie nikt nie wie i wolałabym, żeby w najbliższym czasie nikt się nie dowiedział. Tutaj czuję się bezpieczniej, dlatego opuściłam tamtą grupę. Tutaj jest fajniej z Wami ;) poza tym dla mnie to na grupach na fb jest za duży haos. Tutaj wszystko jest po kolei, uporządkowane. Można utworzyć nowy temat i nic się nie zgubi :) właśnie niedługo będzie można utworzyć tamat o wyprawce ;)

A na tej grupie na FB to są mamy z różnych forum nie tylko z BB. Myślę że tam niedługo też będzie kilkadziesiąt osób
No właśnie, też tak myślę, więc wolę się tutaj udzielać niż tam mimo że to otwarte forum to jest mi tu bardziej kameralnie :) poczekajmy jeszcze chwilę i tu utworzmy zamkniętą grupe :)

p19uflw1vekq68fq.png

reklama
ikulka nie to miałam na myśli, chyba żadna sie nie wstydzi swojej ciazy, po prostu ktos moze sie wstydzić swojego ciała np (o zdjęcia chodzi) ja tez nie chce nikogo informować o ciazy póki co dlatego jestem tu a nie na fb[emoji4]
Dzag ile eutyroxu dostałaś ?
o.paulina tez mi sie wydawało duże... Ja w 10t0d miałam 19mm
Iuska1979 tak byłam na spotkaniu z midwife ale nic nie słuchała, tylko krew mi pobrała oburącz ....
ratatujek mi tez było dziko przez kilka pierwszych dni w domu, teraz nawet mi sie do sklepu nie chce ruszyć tak sie rozleniwilam.
Tak to jest niby z tymi wymiotami im więcej tym lepiej. Ja rzygałam jak kot 10tygodni, ciąże poroniłam wiec ? Czy jest bezpieczna to bym sie kłóciła mocno.
Wole sie czuć tak jak teraz [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry