reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Jak chcecie to napiszę do administratorami, żeby utworzyła nam grupę zamknięta. Tam będziemy mogły dodawać zdjęcia i pisać o rzeczach, o których nie chcemy żeby wiedzieli przypadkowi ludzie. Chcecie?

dostałam zastrzyk z nospy. i juz nie boli, teraz wydaje mi sie ze to moglo byc takie dziwne wzdecie - opiłam sie wczoraj picolo. Czesto tak mam po gazowanym ,ale teraz w ciazy jakos zupelnie nie skojarzylam tego.
Teraz juz jest wszystko ok.
Oby tak dalej, we wtorek mam planowana wizyte z usg mam wielka nadzieje ze zarode juz bedzie
Nie martw sie ja bylam w 5 tyg tylko pecherzyk zarodka nie widac przeciez tak naprawde dzidzia ma ok 3,5 tyg bo liczysz od ost @ :)

Witam Sierpniowe mamy 2017:-)
Mam prawie 10-cio letniego syna i od zawsze byłam przekonana, że będzie miał rodzeństwo...
Przed świętami zobaczyłam dwie kreseczki:-) Duże zaskoczenie, gdyż w tym akurat miesiącu było to prawie niemożliwe...a jednak:-) (mam tylko nadzieję, że nie zaszkodziłam nieświadomie - zapalenie pęcherza - furagina)
5.01.mam wizytę serduszkową..póki co jestem na luteinie z powodu odklejającej się kosmówki...jestem dobrej myśli, choć z drugiej strony mam już trochę latek i czasem milion myśli kłębi się w głowie... Termin wg @ 15.08.2017r. Pozdrawiam Was dziewczyny i życzę spełnienia marzeń w Nowym Roku:-)
Witam ciebie kochana bedzie dobrze:)
Witam tez agulke ja zaszlam w planowana ciaze za pierwszym razem jak syn mial 9 miesiecy bylo ciezko dzis sie uwielbiaja!!!:):) bedziesz zadowolona :):)

To już chyba ten czas, że powoli zaczynamy się zastanawiać kiedy minie pierwszy trymestr, a zacznie się drugi :)
Mam niewielkie mdłości ale tak mnie denerwują do tego stopnia, że nie mam na nic ochoty póki nic nie zacznę jeść na siłę i do tego zaczął mi przeszkadzać zapach płynu do płukania tkanin na moich ubraniach mam nadzieję, że niedługo te dolegliwości znikną...

U mnie pierwsza wizyta już w środę, już się nie mogę doczekać :)

Zostaję na forum, tu mimo wszystko mamy swoje kameralne grono :)

reklama
Do góry