reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Witam Sierpniowe mamy 2017:-)
Mam prawie 10-cio letniego syna i od zawsze byłam przekonana, że będzie miał rodzeństwo...
Przed świętami zobaczyłam dwie kreseczki:-) Duże zaskoczenie, gdyż w tym akurat miesiącu było to prawie niemożliwe...a jednak:-) (mam tylko nadzieję, że nie zaszkodziłam nieświadomie - zapalenie pęcherza - furagina)
5.01.mam wizytę serduszkową..póki co jestem na luteinie z powodu odklejającej się kosmówki...jestem dobrej myśli, choć z drugiej strony mam już trochę latek i czasem milion myśli kłębi się w głowie... Termin wg @ 15.08.2017r. Pozdrawiam Was dziewczyny i życzę spełnienia marzeń w Nowym Roku:-)

reklama
Witajcie ;)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ;) ja swoją mam w czwartek :D
Ja miałam dzisiaj iść na pobranie krwi ale nie chciało mi się wstawać z łóżka :p poza tym mój M przeziębiony. Także mam ciekawie bo wiecie jak to jest z facetami :p

Już za 3 dni mam pierwsze usg :) odliczamy razem z mężem. Jutro pierwsze badania krwi, na razie TSH i Toxo.

Rano i tak do 13:00 czuje się świetnie, potem zaczyna się kłopot ze wzdętym brzuchem. Także całkiem dobrze mi się pracuje w tych godzinach. Gorzej, że raz w tygodniu jestem do 20 i spodziewam się, że będzie ciężko. Zwłaszcza, że pracuje z ludźmi i muszę być kreatywna i w formie ;) eh. No nic, przynajmniej wiem, że to dalej ciąża i że żaba mocno tam siedzi i daje o sobie znać :)

Musiałam kupić większy stanik i miękki. W moich do tej pory używanych było ciasno już i boleśnie.

Niesamowity jest efekt działania hormonów ;)

Ja biorę luteine 2x1. I to nie dlatego ze coś jest nie tak. Tylko ze względu na wcześniejsze poronienie. Lekarze często dają luteine "zapobiegawczo" i to nie musi oznaczać że coś złego się dzieje. Wierzę że u każdej z nas wszystko dobrze się skończy i życzę trochę mniej stresów ☺

Witaj @Andi77!

Ja też dzisiaj nieżywa jestem. Wyprawiłam młodą do szkoły i dospałam do teraz.

@ratatujek powodzenia! Nam 2 letnią wtedy córkę kłuli z żyły normalnie. Traume ma do teraz :(

@Dorotea kupowałam nowe staniki 2 dni po spodziewanej @.
Teraz się zastanawiam czy nie kupić do karmienia następnego bo rozmiar piersi stopniowo mi się zmniejszał i warto mieć jakiś mniejszy stanik też. Ale zaczekam do prenatalnych.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Już za 3 dni mam pierwsze usg :) odliczamy razem z mężem. Jutro pierwsze badania krwi, na razie TSH i Toxo.

Rano i tak do 13:00 czuje się świetnie, potem zaczyna się kłopot ze wzdętym brzuchem. Także całkiem dobrze mi się pracuje w tych godzinach. Gorzej, że raz w tygodniu jestem do 20 i spodziewam się, że będzie ciężko. Zwłaszcza, że pracuje z ludźmi i muszę być kreatywna i w formie ;) eh. No nic, przynajmniej wiem, że to dalej ciąża i że żaba mocno tam siedzi i daje o sobie znać :)

Musiałam kupić większy stanik i miękki. W moich do tej pory używanych było ciasno już i boleśnie.

Niesamowity jest efekt działania hormonów ;)
Z wszystkich moich stanikow mieszczą się już tylko w jeden:p i też pora wybrać się na zakupy po nowe, tylko ciekawe jak długo będą dobre :szok:

Dzień dobry.
Trzymam kciuki za wizytowe mamusie✊✊✊✊.
Ja dziś maraton od rana bo moja córcia skreciła nogę . Na szczęście lekko. Czekamy na opis rtg czy chrząstki cale.
Jedyny plus ze nie jestem dziś w pracy

reklama
No wlasnie dziewczyny jak to jest z ta ciąża po ciazy?
Dlaczego można zajść w cykl po a po poronieniu/przedwczesnym porodzie trzeba czekać 6 miesięcy aby wszystko sie za goilo ? Nurtuje mnie to pytanie juz od dawna

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry