reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dzięki dziewczyny za przyjęcie.Fajnie macie ze juz możecie podglądać swoje maleństwa.Ja mieszkam w UK i pierwsze usg dopiero w 12 tc a drugie w 20 tc i więcej nie ma.Jeszcze u położnej nie byłam musze umówić się na wizytę a tak średnio mam ochotę do niej iść bo to bardzo niemiła baba.

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

reklama
MamaT oj tak, ciezko mi bylo to zniesc...ale gorzej znosilam jak pobierali jej z glowki...wtedy mnie musieli wyprosic bo szlochalam bardziej niz ona :-(

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój mały jak miał 1.5 roku oparzyl nam się herbatą i jak miał zmieniane opatrunki to ja najgorsze chwile przezywalam ale zawsze spokojna byłam a później w domu przez godzinę beczalam

reklama
MamaT oj tak, ciezko mi bylo to zniesc...ale gorzej znosilam jak pobierali jej z glowki...wtedy mnie musieli wyprosic bo szlochalam bardziej niz ona :-(

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Sa podobno w aptekach takie plasterki czy maść która sie smaruje na ileś tam przed i nie czuć wkłucia.
U nas sprawdza sie bajka, ze idziemy na komarka:) i zawsze prosimy o najmniejszego komarka jaki jest:) ostatnio trochę sie bal bo miał przygodę z wenflonami których nie umiał mu babsztyl założyć...i płakałam tez razem z nim,mam nadzieje ze sie nie zrazi. Ja mojemu Staram sie raz w roku zrobić profilaktycznie morfologię No chyba ze jest potrzeba częściej cos sprawdzić.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry