reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ja już odpoczywamam... ;) wróciłam z prAcy a córka wykapana i uspana. Trochę mi się smutno zrobiło ale tesciowa robi wszystko żebym się bi przeciazala. Złota kobieta.
wracam do domu a tu mąż ma ochotę... a ja nie bardzo niż jakoś pójdzie spać i da mi spokój:)nie mam jakoś chęci i siły a on wręcz przeciwnie

reklama
Witajcie :-) u mnie dzis leniwa niedziela, ale wyciagnelam rodzinke na spacer! Teraz mala szaleje w wannie, niestety tak pozno bo zaliczyla dluga popoludniowa drzemke...a mi tradycyjnie jest okropnie niedobrze :-(

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga,b witaj! :blink: I powiem Ci, że zwaliłaś mnie z nóg. 5-miesięczny Maluszek i juz ciąża. A ja głupia się boje mojej różnicy wieku :-p. No, wielkie wyzwanie przed Tobą. Ale też cudownie, dzieci będą w podobnym wieku.

Miodulka, już Ci Dziewczyny napisały na własnych przykładach, że u niech było podobnie i okazało się, że wszystko było w porządku. Nie znam się, ale wydaje mi się, że na razie to nic nie znaczy, jest jeszcze wcześnie. Postaraj się nie martwić niepotrzebnie i poczekaj na kolejną wizytę. i na pewno będzie ok :blink:

Ikulka, cudowna teściowa, naprawdę. Czasem jak słyszę o czyichś teściowych to aż uwierzyć nie mogę. To nawet nie takie z kawałów, tylko takie z horrorów :eek:
. tak więc super, że Ci się taka zwyczajna kobieta trafiła za teściową.

Aga,b witaj! :blink: I powiem Ci, że zwaliłaś mnie z nóg. 5-miesięczny Maluszek i juz ciąża. A ja głupia się boje mojej różnicy wieku :-p. No, wielkie wyzwanie przed Tobą. Ale też cudownie, dzieci będą w podobnym wieku.

Miodulka, już Ci Dziewczyny napisały na własnych przykładach, że u niech było podobnie i okazało się, że wszystko było w porządku. Nie znam się, ale wydaje mi się, że na razie to nic nie znaczy, jest jeszcze wcześnie. Postaraj się nie martwić niepotrzebnie i poczekaj na kolejną wizytę. i na pewno będzie ok :blink:

Ikulka, cudowna teściowa, naprawdę. Czasem jak słyszę o czyichś teściowych to aż uwierzyć nie mogę. To nawet nie takie z kawałów, tylko takie z horrorów :eek:
. tak więc super, że Ci się taka zwyczajna kobieta trafiła za teściową.
dzag82 ja do tej pory nie mogę w to uwierzyć o pierwszą ciążę staralismy się 10 lat i w końcu in vitro za pierwszym razem się udało wiec w życiu nie przypuszczałam ze zajde w ciążę naturalne.Mielismy starać się jak mały skończy rok bo mamy jeszcze jeden zarodek a tu taka niespodzianka.

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Aga,b ale jaka miła niespodzianka :tak: Dla mnie to niesamowite, jaka natura potrafi być zmienna. W takich przypadkach chyba potwierdza się to, że psychika bardzo blokuje. Takie długie starania musiały Was strasznie spinać, a teraz proszę, na luzaka, nawet o tym nie myśleliście, i bach. Może i będziesz miała urwanie głowy, ale kurczę, to taki mały cud :blink: A dzieciaki będą się ze sobą super wychowywały i razem spędzały czas.

reklama
miodulka ja byłam na wizycie w Sylwestra było widać tylko pęcherzyk i zarodek (5 tydzień i 4 dzień) . Doktor powiedział że na następnej wizycie zrobi USG zalozy kartę ciąży i zleci odpowiednie badania. Kolejną wizytę mam 14 stycznia i też ciągle męczy mnie myśl czy będzie widać serduszko i czy wszystko będzie ok :( staram się nie martwić na zapas ale wiadomo jak to jest... Trzymam mocno kciuki za nas wszystkie i za nasze maluchy !

Napisane na Nexus 5X w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry