reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Witam Sierpniowe mamy 2017:-)
Mam prawie 10-cio letniego syna i od zawsze byłam przekonana, że będzie miał rodzeństwo...
Przed świętami zobaczyłam dwie kreseczki:-) Duże zaskoczenie, gdyż w tym akurat miesiącu było to prawie niemożliwe...a jednak:-) (mam tylko nadzieję, że nie zaszkodziłam nieświadomie - zapalenie pęcherza - furagina)
5.01.mam wizytę serduszkową..póki co jestem na luteinie z powodu odklejającej się kosmówki...jestem dobrej myśli, choć z drugiej strony mam już trochę latek i czasem milion myśli kłębi się w głowie... Termin wg @ 15.08.2017r. Pozdrawiam Was dziewczyny i życzę spełnienia marzeń w Nowym Roku:-)

reklama
Witajcie ;)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ;) ja swoją mam w czwartek :D
Ja miałam dzisiaj iść na pobranie krwi ale nie chciało mi się wstawać z łóżka :p poza tym mój M przeziębiony. Także mam ciekawie bo wiecie jak to jest z facetami :p

Już za 3 dni mam pierwsze usg :) odliczamy razem z mężem. Jutro pierwsze badania krwi, na razie TSH i Toxo.

Rano i tak do 13:00 czuje się świetnie, potem zaczyna się kłopot ze wzdętym brzuchem. Także całkiem dobrze mi się pracuje w tych godzinach. Gorzej, że raz w tygodniu jestem do 20 i spodziewam się, że będzie ciężko. Zwłaszcza, że pracuje z ludźmi i muszę być kreatywna i w formie ;) eh. No nic, przynajmniej wiem, że to dalej ciąża i że żaba mocno tam siedzi i daje o sobie znać :)

Musiałam kupić większy stanik i miękki. W moich do tej pory używanych było ciasno już i boleśnie.

Niesamowity jest efekt działania hormonów ;)

Ja biorę luteine 2x1. I to nie dlatego ze coś jest nie tak. Tylko ze względu na wcześniejsze poronienie. Lekarze często dają luteine "zapobiegawczo" i to nie musi oznaczać że coś złego się dzieje. Wierzę że u każdej z nas wszystko dobrze się skończy i życzę trochę mniej stresów ☺

Witaj @Andi77!

Ja też dzisiaj nieżywa jestem. Wyprawiłam młodą do szkoły i dospałam do teraz.

@ratatujek powodzenia! Nam 2 letnią wtedy córkę kłuli z żyły normalnie. Traume ma do teraz :(

@Dorotea kupowałam nowe staniki 2 dni po spodziewanej @.
Teraz się zastanawiam czy nie kupić do karmienia następnego bo rozmiar piersi stopniowo mi się zmniejszał i warto mieć jakiś mniejszy stanik też. Ale zaczekam do prenatalnych.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Już za 3 dni mam pierwsze usg :) odliczamy razem z mężem. Jutro pierwsze badania krwi, na razie TSH i Toxo.

Rano i tak do 13:00 czuje się świetnie, potem zaczyna się kłopot ze wzdętym brzuchem. Także całkiem dobrze mi się pracuje w tych godzinach. Gorzej, że raz w tygodniu jestem do 20 i spodziewam się, że będzie ciężko. Zwłaszcza, że pracuje z ludźmi i muszę być kreatywna i w formie ;) eh. No nic, przynajmniej wiem, że to dalej ciąża i że żaba mocno tam siedzi i daje o sobie znać :)

Musiałam kupić większy stanik i miękki. W moich do tej pory używanych było ciasno już i boleśnie.

Niesamowity jest efekt działania hormonów ;)
Z wszystkich moich stanikow mieszczą się już tylko w jeden:p i też pora wybrać się na zakupy po nowe, tylko ciekawe jak długo będą dobre :szok:

Dzień dobry.
Trzymam kciuki za wizytowe mamusie✊✊✊✊.
Ja dziś maraton od rana bo moja córcia skreciła nogę . Na szczęście lekko. Czekamy na opis rtg czy chrząstki cale.
Jedyny plus ze nie jestem dziś w pracy

reklama
No wlasnie dziewczyny jak to jest z ta ciąża po ciazy?
Dlaczego można zajść w cykl po a po poronieniu/przedwczesnym porodzie trzeba czekać 6 miesięcy aby wszystko sie za goilo ? Nurtuje mnie to pytanie juz od dawna

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry