reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja pierwszy raz poszlam do gin w 5 tyg i tez niewiele bylo widac, a jak poszlam w 6 to juz bilo serduszko :-) tez jestem w ciaglym niepokoju, najlepiej moglabym podgladac malenstwo codziennie...

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga,b witam nową mamusię :)
W rodzinie koleżanki też była taka niesamowita historia.
Dzieci rok po roku to noe lada wyzwanie, ale dacie radę z mężem.
Moja mama ma brata ze stycznia, a ona jest z grudnia tego samego roku. To dopiero hardcore.

@dzag82 u mnie jak dobrze pójdzie wszyscy z sierpnia będą ;p mąż i córka mają urodziny w ten sam dzień. Chwalę sobie bo robię jedną dużą imprezę :D

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No to wbijamy sie na balange hehe [emoji23]
Cudownie ze tak Wam sie udało.

Ja sie okropnie dzis czuje przez to pójście spac nad ranem. Spanie jedzenie, spanie jedzenie, teraz zasnęłam na 2h to mi sie koszmar snil i dziecku sie na kaszkę manna zebrało. Wiec jem i pójdę spac dla odmiany [emoji13]
Powodzenia dziewczyny na wizytach jutro !!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@aga,b to cudowne, ze takie szczęście cie spotkalo ;) na początku może jest trudno, ale to bardziej choroby itp. Powiem ci ,ze moja szwagierka ma rok po roku trójkę i same sie dzieciaczki razem bawią , a jak ja tyle czasu mialam jedynaka to musiałam sie ja z nim bawic. Szwagierka moja zaszla w pierwszym cyklu po porodzie i miała trzy miesiące okres wiec dopiero w 12tyg dowiedziała sie o ciazy, cud ,se wszystkie donosila, a nawę przenosila o 2tyg ma mocny organizm i macice chyba.

@Nusia123 udanej wizyty trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
Wiecie co dziewczyny, normalnie nie moge zasnąć z bólu cycków [emoji43][emoji87][emoji85][emoji849] No jeszcze tak jak dzis to jeszcze nie nawalaly, ruszyć sie w łóżku nie moge, tak ciągną. Opcji bez stanika to nawet nie ma[emoji849]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry. Jaki miałam paskudny wieczór wczoraj to nawet pojęcia nie macie :( myślałam że rodzę... Jutro na wizycie biorę coś na zaparcia koniecznie! Co też mi przyszło to ja nie wiem ale czuję że to będzie ciężkie. 9 miesięcy w porównaniu z wcześniejszymi ciążami.

A dzisiaj młodego zatargałam do szkoły i ide spac dalej czuje sie bez życia.
Wszustkim kobietkąco ida do lekarza życzę podejrzenia maluszka :)

reklama
Do góry