reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Gratulacje aga,b!!
Miodulka u mnie w 6 Tyg był tylko pęcherzyk. To kest bardzo bardzo wczesnie. Co Ci powiedzieli odnośnie bólu? Jak wyniki ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dostałam zastrzyk z nospy. i juz nie boli, teraz wydaje mi sie ze to moglo byc takie dziwne wzdecie - opiłam sie wczoraj picolo. Czesto tak mam po gazowanym ,ale teraz w ciazy jakos zupelnie nie skojarzylam tego.
Teraz juz jest wszystko ok.
Oby tak dalej, we wtorek mam planowana wizyte z usg mam wielka nadzieje ze zarode juz bedzie

Ja dziś na chwile wyszłam na spacer a tak po za tym na zmianę kanapa i fotel :)

Miodulka moja córcie tez nie było widać w 6 tyfirmy dopiero w 7 się pokazała syn dopiero w 8

Gazowane niewskazane przy ciazy. Skoro nie było żadnego krwawienia to na pewno wszystko dobrze. Ja jednego dnia tez tak miałam ze mnie kłuło podbrzusze okropnie. Wzięłam nospe i przeszło [emoji4] odpoczywaj [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej nowa mamusiu. Twoje dzieci to jak bliźniaki będą.

Też myślę ze na wtorkowym usg zobaczysz piękny widok ☺.Trzymam kciuki. Dobrze że ból minął.

Ja dziś na lenia.
Jak pomyślę że jutro praca. ..to mnie trzęsie

Miodulka się nie martw na zapas.
Aga witaj.U mnie też ciąża wielka niespodzianka o poprzednie 2 musiałam się długo starać.Mam zespół policystycznych jajników.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
moidulka ja mam zespół jelita drażliwego nigdy nie piję gazowanego, bo później zdycham, ale wczoraj się skusiłam trochę, ja już się do takich bóli przezwyczaiłam, bo mam ciągle zaparcia i wzdęcia więc u mnie to na porządku dziennym

Do góry