reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dobre...sprzedam to mężowi hii.
Patrzcie u mnie to już nawet dziadków nie trzeba angażować. Ale fajnie będzie jak między nogami będzie się pałętać taki mały ludek.
Dziewczyny a macie w domu zwierzęta? ?
U mnie na bank będzie zazdrości naszego 2 letniego Elvisa- buldog francuskiego który jest pempkiem świata w naszym domu [emoji5]
Ja mam roczną cavalierke która również jest pępkiem i w dodatku klei się do nas jak dziecko. Oj będzie zazdrosna [emoji14]

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie to samo Cocker Spanielka 9 letnia traktowana lepiej niż każdy członek rodziny i zawsze ma pierwszeństwo. Jest dokładnie jak moje dziecko a zazdrosna nawet o męża więc będzie strasznie jak się dziecko pojawi [emoji14]
1482937089-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie to samo Cocker Spanielka 9 letnia traktowana lepiej niż każdy członek rodziny i zawsze ma pierwszeństwo. Jest dokładnie jak moje dziecko a zazdrosna nawet o męża więc będzie strasznie jak się dziecko pojawi [emoji14]
1482937089-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Sliczotka :) w sumie to sami ją tak rozpieściliśmy [emoji16]
1482937445-aaaaaa.jpeg

Moja jeszcze mała to jeszcze fsiubździu w głowie ma [emoji16] zabawa i Przytulanki to jej najlepsze zajęcie. Twoja już pewnie powazniejsza ^^ będzie się opiekować bobasem ^^

Ja mam dwa koty i ten jeden pewnie bedzie zazdrosny.
Co do pracy to ja u siebie stoje 12h. Poki co daje radę. Dzisiaj bylam na wizycie dostalam skierowanie na badania i na usg 18.01 a i cytologie mi pobrala. W sumie na nfz krocej czekalam niz prywatnie. Tylko ten szpital mi sie nie podoba.

Dzag82 jasne zakładamy klub ma potròjnych.Dużo nas tu jest.Ja się boję jak dam radę z 3 dzieci a Wy?
Mnie w tej ciąży odpycha od słodyczy więc też wolę śledzika.
Justyna WM jak tak w pierwszej ciąży miałam.Silne wymioty mnie w 9 tc nawiedziły
Dzag82 napewno dzidzi nie zaszkodziły promienie rtg.Moje też w domu.Przerwę od szkoły i przedszkola mają więc zabawki są wszędzie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry