reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
1482938352-aaaaaa.jpeg
u nas mieszaniec Tofik uwielbia dzieci [emoji4]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Chociaż on jako jedyny pies w tym gronie będzie szczęśliwy z dziecka [emoji14]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja już nie wiem co z tymi zachciankami...
Na początku fakt ogórki kiszone i mnóstwo warzyw...
Teraz w ogóle nie mam ochoty na te rzeczy... prędzej na te nabialy, słodycze i fast foody...
Teraz po pracy i zakupach na których myślałam że puszczę pawia na środku sklepu wróciłam i zrobiłam sobie hot doga a pierwszy raz od początku ciąży zamiast herbaty to mnie naszlo na oranzade 3 cytryny..
A już chciałam sobie ułożyć teorie co do płci na zachcianki a tu nic... co chwile co innego [emoji23]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Cheebay mam tak samo.Żadnej rodziny i pomocy.Trzeba liczyć tylko a siebie.Nie wiem jak będzie u mnie z tym pomaganiem córeczek.Oby nie sprawiały dużo problemów to już będzie ok.
Kotomiś ja od samego początku mam krosty i gorszy stan skóry niż przed ciążą.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

JustynaWM będziemy musiały się wziąć w garść i dać radę jak maleństwo się urodzi.Choć lekko pewnie nie będzie.
Emikaa ja w ciąży z dziewczynkami ani jednej krostki nie miałam.A teraz mam więc obstawiam chłopaka.W zabobony nie wierzę.

Fajnie dziewczyny jak jeszcze macie u kogo zostawić te Wasze pociechy.Ja niestety codziennie z maluszkiem będę musiała odwozić dziewczyny do szkoły.Będzie przerąbane.
My nie mamy zwierzątek dlatego że często wyjeżdżamy.
AniaCk ja mam to samo żadnej rzeczy dla maluszka.Nawet zabawki dla niemowlaka wyszły.Ja zakupy zacznę już w styczniu bo jest tego trochę a nas jeszcze czeka przeprowadzka.Obecny dom jest ciut ciut za mały dla naszej 4 więc musimy poszukać nowego lokum dla naszej piątki.
Miodulka ta ciąża też definitywnie moja ostatnia.

Ja to chyba strasznie zla dla tego fasolka jestem. Rano nic nie zjadlam bo myslalam ze moze na krew sie zalapie, potem wstapilismy do maka na zestaw z bigmakiem. Potem juz nic i teraz zrobiłam tortille z twarożkiem i warzywami. Nie wiem czy nie za malo. Jutro musze pomyslec jakie wiraminy zacząć brać. Wlasnie ktora z Was pisala o takich co bylo 5 podstawowych składników dha i coś tam... Jak one sie nazywają? Chodzą mi najbardziej po głowie.

reklama
Ja mam małą różnicę wieku między córkami....niecałe 2 lata.A teraz będzie większa różnica....5 i 7 lat.
Pierwszy seksik był chyba ok.2 miesięcy po porodzie.Ja całe 6 tygodni krwawiłam.Wpadki nigdy się nie bałam bo mam ograniczoną płodność.Ale jak widać nawet z taką płodnością można zaliczyć wpadkę.

Do góry