reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
No powiem Wam że ja też już brzusia mam innego niż zwykle .W sukience w święta to mi normalnie odstawał na dole hii ale lekarz tak powiedzial że tak może być( trochę to pewnie wzdęcia brzucha trochę powiekszajaca sie macica)i ze ruchu też powinnam szybciej czuć niż ok.18 tyg. bo to trzecia ciąża. Raczej nie należę do osób o dużych gabarytach to będzie szybko widać.
Widzę zresztą po spodniach. ..tylko w jednych mi wygodnie.
Syn ostatnio do mnie mówi. ..mamo brzuch Ci rOśnie.Mówię mu że teraz to wyglądam jakbym sie dobrze najadla ale za mIesiąc. ..

reklama
Iuska1979 gdzie wakacje ? Bo słyszałam ze w 9 miesiącu do samolotu Cie nie wpuszcza... Chyba ze znów mam błędy info [emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Za necia pisałam że w UK najrawdopodobniej w Kornwalii.Tak to prawda latać możesz bezpiecznie jeszcze w drugim trymestrze dlatego w kwietniu polecę do Polski.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Skąd u Was dziewczyny wzięła się ta sepsa?Koko a co z dzidzią?Nic jej się nie stało wtedy?Straszne historie.
Nusia123 nie odwodniona nie jestem.Pije za dwòch,po prostu słaba jak to po takiej infekcji.
Mòj mąż tak walczył z gardłem ostatnio.2 tygodnie nie miał głosu.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie tez 11 lat roznicy.Corka juz samodzielna spanie u kolezanek.Wyjazdy na ferie bez nas.I od nowa pieluchy strasznie mnie to przeraża.A jeszcze dodatkowo nie mam nic dla maluszka .Wszystko wydalam.Wiec zaczynam od zera.Jak zaczne 5 msc zaczne pomalu kupowac zeby nie skumulowalo sie pod koniec.

w4sqdqk3zmudow08.png
U mnie będzie 6 i 8 lat różnicy między rodzeństwem, ciekawa jestem jak to będzie wyglądało czy uda się nawiązać taka więź. Między mną a siostra jest 6 lat różnicy i nie ma dnia żebyśmy się nie kontaktowały [emoji4] a z rzeczy dla maluszka mam jedynie gruchawke która się gdzieś przypadkiem zaplatala też wszystko wydałam i zaczynam od zera.

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Luska U mnie od zapalenia pęcherza który został zbagatelizowany przez moją panią ginekolog i mimo że czułam się coraz gorzej nie dała antybiotyku wylądowałam w szpitalu w ostatniej chwili, w nocy przestały pracować nerki i z niewydolnością oddechowa wylądowałam na intensywnej terapii później już było tylko gorzej nikt nie wierzył że to przeżyję o dziecku już nie wspominając, chcieli zrobić cesarke. Córka ważyła 640g. Ale zajął się nami mój obecny ginekolog i walczył o każdy dzień i udało się. Do końca życia będę wdzięczna tym wszystkim ludziom którzy o nas dbali. Córka urodziła się 3 tygodnie przed terminem zaraz dostała antybiotyki miała rosną wysypke na całej skórze leczyliśmy to 3 miesiące i podejrzewali ją o astmę ale nasz cudowny pulmonolog też ją wyprowadził i obecnie jest bez leków.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry