reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
U mnie niestety od kad dowiedziałam się o ciąży to zero seksu... no z tydzień temu było ale mega delikatnie, ostrożnie i na pół gwizdka [emoji23]
Bo niby skąd mam wiedzieć czy ciąża jest zagrożona jak to moja pierwsza ciąża [emoji14]
nie ukrywam że czasami nachodzi mnie ochota no ale dzidzia ważniejsza chociaż mój to ma o to fochy straszne że "odbieram mu wszystkie przyjemności w zyciu" [emoji23]
w sumie tak jest bo wszystko mnie denerwuje więc może tylko pracować i chodzić spać [emoji12]
Jestem dzisiaj w pracy po przerwie świątecznej trochę się napracowalam.. i cały dzień mnie boli podbrzusze a wczoraj nic .. czy to może oznaczać że praca mi nie służy skoro mnie właśnie po niej boli?

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie niestety od kad dowiedziałam się o ciąży to zero seksu... no z tydzień temu było ale mega delikatnie, ostrożnie i na pół gwizdka [emoji23]
Bo niby skąd mam wiedzieć czy ciąża jest zagrożona jak to moja pierwsza ciąża [emoji14]
nie ukrywam że czasami nachodzi mnie ochota no ale dzidzia ważniejsza chociaż mój to ma o to fochy straszne że "odbieram mu wszystkie przyjemności w zyciu" [emoji23]
w sumie tak jest bo wszystko mnie denerwuje więc może tylko pracować i chodzić spać [emoji12]
Jestem dzisiaj w pracy po przerwie świątecznej trochę się napracowalam.. i cały dzień mnie boli podbrzusze a wczoraj nic .. czy to może oznaczać że praca mi nie służy skoro mnie właśnie po niej boli?

możliwe ja jak się dowiedziałam,że jestem w ciąży to pracowałam jeszcze z parę dni myślałam,że umrę z bólu kregosłupa i brzuch mi twardniał nie wiem czy to z przepracowania , ale jak poszłam na wolne jeszcze z 5 dni to przechodziłam, nie mogłam stać ani leżeć dobrze,że miałam wybór i na zmianę robiłam raz to raz to, bo w pracy jak stałam to podawałam się i przykucałam z bólu

A ja mam już brzuszek zrobiłam dziś rano zdjęcie ale nie mogę go wstawić bo ma za duży rozmiar a nie umiem go zmniejszyć na tel

możliwe ja jak się dowiedziałam,że jestem w ciąży to pracowałam jeszcze z parę dni myślałam,że umrę z bólu kregosłupa i brzuch mi twardniał nie wiem czy to z przepracowania , ale jak poszłam na wolne jeszcze z 5 dni to przechodziłam, nie mogłam stać ani leżeć dobrze,że miałam wybór i na zmianę robiłam raz to raz to, bo w pracy jak stałam to podawałam się i przykucałam z bólu
A teraz jak jesteś na zwolnieniu zdają Ci się jeszcze te bole?

Udało się zmniejszyć ja należę do osób niskich i szczupłych

Załączniki

• 20161228_083241-1.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    20161228_083241-1.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    116,1 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Hej dziewczynki witam się poswiatecznie :* widzę że tutaj na forum to się dzieje :) trochę mnie u was nie było... wiadomo święta, wyjazdy itp. Na szczescie waga po świętach stoi czyli się nie przejadlam; ) a jak tam u was?

Ja wczoraj jeszcze na becie byłam 11349 więc wynik ładny :) serduszko już pykalo 96 u/min więc banan na buzi się pojawił że tym razem chyba będzie wszystko dobrze :)

czy ktoś dzisiaj ma jakąś wizytę?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry