reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Noooo a u mnie już na bogato... zaczęły się smaki hehe;) dzisiaj musiałam sobie kupić lody Ale oczywiście nie byle jakie tylko cytrynowe... no nie dało rady wytrzymać bez nich. Byłam w jednym sklepie nie było to kupiłam truskawkowe zjadłam trochę i stwierdziłam że to nie to. Poszłam do drugie i całe szczęście były. Zajadalam je i cieszyłam się jak głupia. Ale bym ich nie popuscila.
W poprzednich ciążach mnie tak brało na lody.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzag82 jasne zakładamy klub ma potròjnych.Dużo nas tu jest.Ja się boję jak dam radę z 3 dzieci a Wy?
Mnie w tej ciąży odpycha od słodyczy więc też wolę śledzika.
Justyna WM jak tak w pierwszej ciąży miałam.Silne wymioty mnie w 9 tc nawiedziły
Dzag82 napewno dzidzi nie zaszkodziły promienie rtg.Moje też w domu.Przerwę od szkoły i przedszkola mają więc zabawki są wszędzie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się piszę do klubu [emoji4] też będę potrójna mamą [emoji4]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Człowiek idzie na drzemkę a tu taka produkcja :p Przeczytaam wszystko ale nie pamiętam nic :/ nie ma to jak skleroza ciążowa :p idę podgrzać sobie kapuśniaczek :D to moja nowa miłość po ogórowej :D

Moja jeszcze mała to jeszcze fsiubździu w głowie ma [emoji16] zabawa i Przytulanki to jej najlepsze zajęcie. Twoja już pewnie powazniejsza ^^ będzie się opiekować bobasem ^^

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj tak moja lubi już ciszę i spokój. A najszczesliwsza kiedy przez cały dzień nie wychodzimy razem z łóżka [emoji14]
Strasznie jej serce pęknie jak nie będzie mogła spać w łóżku przy dziecku... :(

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Adeline89 a no to ja też i to co mówiłam wczoraj ze przy wstawaniu.
Ale faktycznie mając porównanie wczoraj cały dzień w domu a dzisiaj w pracy to podbrzusze dużo silniej boli...
Chyba sama się rozwiąże sytuacja ze zwolnieniem czy brać czy nie brac [emoji14]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry