reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dziekuje za zyczenia [emoji173]
Ja też kochane życzę Wam przede wszystkim zdrowia dla Was i fasolek. [emoji480]
Miłej atmosfery przy wigilijnym stole.
Mase pieniądzy aby nic nie stało na przeszkodzie do szczęścia.
Oraz oczywiście dużo miłości i wsparcia od rodziny [emoji128] [emoji179]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Osobiście polecam internetową aptekę Gemini. Jest dużą konkurencją dla DOZ-u.

@niusia mi gin powiedział że dawka Duphastonu na prawidłowe podtrzymanie powinna być uderzeniowa i 2x dziennie to za mało...

Co do objawów, kurczę każda z nas przeżywa to na swój sposób i emocjonalnie i fizycznie. Tu jest miejsce w którym możemy sobie o tym napisać, gdzie czujemy się rozumiane. Jeżeli kogoś swędzi, ma już brzuszek lub chce jakiejś rady po to tu jesteśmy przecież.
Stwierdzenia typu "przesadzacie dziewczyny - to tylko ciąża..." uważam za nie na miejscu.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Życzę Wam tym samym spokojnych i radosnych świąt! Wytrwałości na widok karpia i zapachu kapusty :D Wielkiej radości dla tych które będą się dzielić radosną nowiną. Smacznego dla tych które będą pożerać wszystko jak ja (na fb jest post mamygienkolog że wolno jeść wszystko :D) spokoju ducha w rodzinnym gronie!

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@asix5 witaj będzie dobrze, ja z synkiem też miałam krwiaka i wszystko wyszło pozytywnie

@za_necia11 o co chodzi z kłamaniem z objawami , coś mnie ominęło ? Nie jestem w temacie

@o.paulina ja mam to samo :/ , ale staram się nie pokazywać przy innych

@Angelika:) ja już 5 lat temu jak syn się urodził czytałam o tym jonson ,że straszne uczulenia, więc te próbki co dostawałam nie używałam ich. Syna smarowałam na początku bambino, a później nivea dla dzieci i było ok

@dzag82 ja jestem zadowolona z bambino i wiele osób ją używa nie narzeka , co teraz nie ma konserwantów , niestety takie środowisko, kiedyś tylko takim czymś nas smarowali

reklama
Do góry