reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Tym co było :-) I nie, nie używam samych eko sreko rzeczy, bo to nie moja bajka. Pisząc o zdrowszych alternatywach podważyłam czyjąś decyzję? Jeśli ktoś inny, mający inne spojrzenie na cokolwiek (jedzenie, opiekę, cokolwiek) coś Ci poradzi to wg Ciebie jest to podważanie Twojego zdania? Piszę, że jeśli tylko się da w prosty sposób wyeliminować coś szkodliwego czy to dla siebie czy dla dziecka - to czemu nie? Wystarczy troszeczkę świadomości. I chęci. Ale owszem, jeśli chodzi o dzieci to wybieram najlepszą alternatywę na stan mojej wiedzy i portfela. To chyba normalne i nieszkodliwe? :-) Jest milion osób mądrzejszych ode mnie, choćby z racji swojego kierunkowego wykształcenia, i pewnie używają jeszcze zdrowszych artykułów. Ale nie podskakiwałabym ze złości gdyby mnie o czymś informowali, tylko bym sprawę przemyślala :sorry2:

reklama
Tym co było :-) I nie, nie używam samych eko sreko rzeczy, bo to nie moja bajka. Pisząc o zdrowszych alternatywach podważyłam czyjąś decyzję? Jeśli ktoś inny, mający inne spojrzenie na cokolwiek (jedzenie, opiekę, cokolwiek) coś Ci poradzi to wg Ciebie jest to podważanie Twojego zdania? Piszę, że jeśli tylko się da w prosty sposób wyeliminować coś szkodliwego czy to dla siebie czy dla dziecka - to czemu nie? Wystarczy troszeczkę świadomości. I chęci. Ale owszem, jeśli chodzi o dzieci to wybieram najlepszą alternatywę na stan mojej wiedzy i portfela. To chyba normalne i nieszkodliwe? :-) Jest milion osób mądrzejszych ode mnie, choćby z racji swojego kierunkowego wykształcenia, i pewnie używają jeszcze zdrowszych artykułów. Ale nie podskakiwałabym ze złości gdyby mnie o czymś informowali, tylko bym sprawę przemyślala :sorry2:
chodzi o sama twoja pisownie ekosreko itp, urojenia co do swędzącego brzucha, mam wrażenie jakbyś uważała,ze to co napiszesz jest święte i najlepsze, ja powiedziałam,ze lubie bambino, nie powiedziałam,ze twoje hipp jest do d... ;) nie jestem zła śmieszy mnie to, ale ok. Nie jestem pedantką jak dziecko ubrudzi sie w piasku to tez mam skakać z chusteczka żeby bakterii zaraz nie miało, albo odmówić dziecku chrupkow raz na jakiś czas bo chemia, nie popadajmy w paranoję. Sa tacy ludzie co chuchają i sa bardziej schorowani.

[emoji23][emoji23][emoji23] tak zrobię !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja ostatnio pojechałam do nas do miasta to też myślałam,że padnę tak w tych fabrykach palą jakieś gumy, albo kupmy sobie maski i jak w Tokio będziemy chodzić ;) , ostatnio oglądałam,że dzieci urodzone po 1995r roku chyba będą żyć o wiele krócej niż my , środowisko i jedzenie, warzywa są już z chemią ,mięso naprawdę ciężko .

A dla mnie to jedyne które w miarę toleruje [emoji13] i ryby pokochałam. Czekam na koleżankę aż przyniesie rybę po grecku (chyba na raz cała michę opędzluje[emoji13])
Wina bym sie napiła [emoji24]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry