reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dziekuje za zyczenia [emoji173]
Ja też kochane życzę Wam przede wszystkim zdrowia dla Was i fasolek. [emoji480]
Miłej atmosfery przy wigilijnym stole.
Mase pieniądzy aby nic nie stało na przeszkodzie do szczęścia.
Oraz oczywiście dużo miłości i wsparcia od rodziny [emoji128] [emoji179]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Osobiście polecam internetową aptekę Gemini. Jest dużą konkurencją dla DOZ-u.

@niusia mi gin powiedział że dawka Duphastonu na prawidłowe podtrzymanie powinna być uderzeniowa i 2x dziennie to za mało...

Co do objawów, kurczę każda z nas przeżywa to na swój sposób i emocjonalnie i fizycznie. Tu jest miejsce w którym możemy sobie o tym napisać, gdzie czujemy się rozumiane. Jeżeli kogoś swędzi, ma już brzuszek lub chce jakiejś rady po to tu jesteśmy przecież.
Stwierdzenia typu "przesadzacie dziewczyny - to tylko ciąża..." uważam za nie na miejscu.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Życzę Wam tym samym spokojnych i radosnych świąt! Wytrwałości na widok karpia i zapachu kapusty :D Wielkiej radości dla tych które będą się dzielić radosną nowiną. Smacznego dla tych które będą pożerać wszystko jak ja (na fb jest post mamygienkolog że wolno jeść wszystko :D) spokoju ducha w rodzinnym gronie!

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@asix5 witaj będzie dobrze, ja z synkiem też miałam krwiaka i wszystko wyszło pozytywnie

@za_necia11 o co chodzi z kłamaniem z objawami , coś mnie ominęło ? Nie jestem w temacie

@o.paulina ja mam to samo :/ , ale staram się nie pokazywać przy innych

@Angelika:) ja już 5 lat temu jak syn się urodził czytałam o tym jonson ,że straszne uczulenia, więc te próbki co dostawałam nie używałam ich. Syna smarowałam na początku bambino, a później nivea dla dzieci i było ok

@dzag82 ja jestem zadowolona z bambino i wiele osób ją używa nie narzeka , co teraz nie ma konserwantów , niestety takie środowisko, kiedyś tylko takim czymś nas smarowali

reklama
Do góry