reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@Nusia123 to moja druga ciąza.Mam już 11 letnią córkę :)
To fajnie aniack bedzie duzo pomagac moge ci doradzic ze jak sie maluch urodzi to zeby nie czula sie idrzucona popros rodzine i znajomych ze jak przyjda do maluszka zeby jej tez cos przyniesli nawt cukierki i jak bedziesz cos robila przy maluchu powuedz jej ze bez niej nie dasz sobie rady bedzie sie czula wazna :):) mi to bardzo pomoglo jak urodzilam drugie:):)

reklama
O 21 zaczęłam krwawic :( jestem w szpitalu po badaniach płód jest żywy ma 2cm czyli tak hak być powinno 8tc4d. Krwawienie było tylko chwilę juz nie mam. Dostałam tabletki na podtrzymanie i mam leżeć nie wstawać. Trzymajcie kciuki!
Aluska trzymaj sie kochana !!! Wazne ze dzidzia jest zdriwa:):)

Dziewczyny mam mdlosci i zawroty glowy a dzis nas tesciowiena obiad zaprosili nie wiem jak wytrzymam niewiedza i nie chce nic jeszcze mowic

@Aluska22 dobrze, że z maleństwem wszystko w porządku :) jak się dzisiaj czujesz?
@marii19 zobaczysz, że wszystko będzie dobrze :) nie stresuj się na zapas
@ikulka ale śliczny brzuszek :) u mnie póki co to słoninka jest :p chociaż ja widzę różnicę bo coś tam delikatnie widać ale jak ktoś nie wie to nie pozna :D
U mnie tez sloninka hihi ale troche jestem taka spuchnieta

reklama
Ja mialam podobnie. Lezalam w pierwszej ciazy bo mialam plamienia a ze mna kobitka co w 9 tyg serduszko dziecka sie zatrzymalo i miala zabieg. U mnie wszystko bylo ok. Wychodzilam z sali jak z kims rozmawialam przez tel bo glupio mi bylo chwalic sie przy niej :(

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry