reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Kochane pochwalcie się swoimi brzuszkami;)

Wygląd mojego mógłby nasilić u was moje drogie mdłości ;) poczekam jak zamieni sie w ciążowy :) tłuszcz sie naciągnie;) ogólnie po wycięciu woreczka nie jadłam słodyczy, ale po kwietniowej stracie zaczęłam odreagowywać...i jak sie dorwalam do słodkiego, niezdrowego to aż grzech wspominać:) Wogole nie idzie mi w nogi, uda czy tyłek tylko cholera w brzuch !wrrrr

O 21 zaczęłam krwawic :( jestem w szpitalu po badaniach płód jest żywy ma 2cm czyli tak hak być powinno 8tc4d. Krwawienie było tylko chwilę juz nie mam. Dostałam tabletki na podtrzymanie i mam leżeć nie wstawać. Trzymajcie kciuki!
Też w czwartek trafiłam do szpitala z krwawieniem równo w 8tyg z dzidzią też było ok. W sobotę wypisali mnie do domu biorę leki na podtrzymanie 3 razy dziennie i muszę leżeć leżeć leżeć... póki co jest ok. Już starczy mi takich "atrakcji"

A od soboty wymiotuje po wszystkim co zjem :/ chyba we wtorek pójdę do ginekologa po tabletki przeciwymiotne bo dosłownie wszystko zwracam a taka glodna jestem... schudłam 2 kg tzn prawdopodobnie to odwodnienie :/

Aluska22 na pewno zrobią usg, zobaczysz fasolkę :)

Uff skończyłam sprzątać z pomocą męża i córci. Wszystko muszę na 3 razy robić. Wy pewnie macie to samo. Ciężko mi bo jestem dość dynamiczną osobą a tu nagle siły brak. Czekają mnie jeszcze uszka i pierogi bo się mama w tym roku nie wyrobi. Siedzę w domu to polepię.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Też tak mam.Szybko się męczę.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Wygląd mojego mógłby nasilić u was moje drogie mdłości ;) poczekam jak zamieni sie w ciążowy :) tłuszcz sie naciągnie;) ogólnie po wycięciu woreczka nie jadłam słodyczy, ale po kwietniowej stracie zaczęłam odreagowywać...i jak sie dorwalam do słodkiego, niezdrowego to aż grzech wspominać:) Wogole nie idzie mi w nogi, uda czy tyłek tylko cholera w brzuch !wrrrr

więc mam tak samo jak Ty :p

Ja sie swoim brzuchem nie mam co chwalic, bo poki co to u mnie widac ciążę spożywcza i pewnie nieprędko zamieni sie to w typowa pileczke. :) Dziewczyny a jak u was jest z przyjmowaniem plynow? Mi sie w ogole nie chce pic, czesto w dzien o tym zapominam, ze nie pilam nic pol dnia i wtedy ciezko mi nadrobic zaleglosci. To samo z jedzeniem, nie mam apetytu.

3jgxskjo6pg8usu5.png

reklama
Do góry