Truskaweczka2017
Moderatorka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochane pochwalcie się swoimi brzuszkami
Też w czwartek trafiłam do szpitala z krwawieniem równo w 8tyg z dzidzią też było ok. W sobotę wypisali mnie do domu biorę leki na podtrzymanie 3 razy dziennie i muszę leżeć leżeć leżeć... póki co jest ok. Już starczy mi takich "atrakcji"O 21 zaczęłam krwawic jestem w szpitalu po badaniach płód jest żywy ma 2cm czyli tak hak być powinno 8tc4d. Krwawienie było tylko chwilę juz nie mam. Dostałam tabletki na podtrzymanie i mam leżeć nie wstawać. Trzymajcie kciuki!
Też tak mam.Szybko się męczę.Aluska22 na pewno zrobią usg, zobaczysz fasolkę
Uff skończyłam sprzątać z pomocą męża i córci. Wszystko muszę na 3 razy robić. Wy pewnie macie to samo. Ciężko mi bo jestem dość dynamiczną osobą a tu nagle siły brak. Czekają mnie jeszcze uszka i pierogi bo się mama w tym roku nie wyrobi. Siedzę w domu to polepię.
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wygląd mojego mógłby nasilić u was moje drogie mdłości poczekam jak zamieni sie w ciążowy tłuszcz sie naciągnie ogólnie po wycięciu woreczka nie jadłam słodyczy, ale po kwietniowej stracie zaczęłam odreagowywać...i jak sie dorwalam do słodkiego, niezdrowego to aż grzech wspominać Wogole nie idzie mi w nogi, uda czy tyłek tylko cholera w brzuch !wrrrr