reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@Nusia123 to moja druga ciąza.Mam już 11 letnią córkę :)
To fajnie aniack bedzie duzo pomagac moge ci doradzic ze jak sie maluch urodzi to zeby nie czula sie idrzucona popros rodzine i znajomych ze jak przyjda do maluszka zeby jej tez cos przyniesli nawt cukierki i jak bedziesz cos robila przy maluchu powuedz jej ze bez niej nie dasz sobie rady bedzie sie czula wazna :):) mi to bardzo pomoglo jak urodzilam drugie:):)

reklama
O 21 zaczęłam krwawic :( jestem w szpitalu po badaniach płód jest żywy ma 2cm czyli tak hak być powinno 8tc4d. Krwawienie było tylko chwilę juz nie mam. Dostałam tabletki na podtrzymanie i mam leżeć nie wstawać. Trzymajcie kciuki!
Aluska trzymaj sie kochana !!! Wazne ze dzidzia jest zdriwa:):)

Dziewczyny mam mdlosci i zawroty glowy a dzis nas tesciowiena obiad zaprosili nie wiem jak wytrzymam niewiedza i nie chce nic jeszcze mowic

@Aluska22 dobrze, że z maleństwem wszystko w porządku :) jak się dzisiaj czujesz?
@marii19 zobaczysz, że wszystko będzie dobrze :) nie stresuj się na zapas
@ikulka ale śliczny brzuszek :) u mnie póki co to słoninka jest :p chociaż ja widzę różnicę bo coś tam delikatnie widać ale jak ktoś nie wie to nie pozna :D
U mnie tez sloninka hihi ale troche jestem taka spuchnieta

reklama
Ja mialam podobnie. Lezalam w pierwszej ciazy bo mialam plamienia a ze mna kobitka co w 9 tyg serduszko dziecka sie zatrzymalo i miala zabieg. U mnie wszystko bylo ok. Wychodzilam z sali jak z kims rozmawialam przez tel bo glupio mi bylo chwalic sie przy niej :(

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry