@Nusia123 @o.paulina w ciąży też jest okazja żeby się zdrowo odżywiać i mało przytyć, a przy karmieniu zrzucić , ale to też trzeba mieć silną wolę, ja z synem to jadłam jak prosiak [emoji14] zajadałam stres , brzuch był jak śmietnik, oczywiście jadłam zdrowo, ale chyba * 3 [emoji14] , a mówią,że nawet za dwóch się nie je tylko normalnie
Fajnie by było mieć dla odmiany coś innego
ale najważniejsze żeby było zdrowe tego najbardziej się zawsze boję tyle się ogląda i słyszy o tych chorych dzieciach, ja to jak oglądam takie coś wyję jak bóbr.
W ciąży można pić chyba kawe inke?
A u was dziewczyny jak mieszkacie sami z teściami ? Ja odkąd pobrałam mieszkałam miesiąc z teściami, później kupiłam na wiosce poddasze w domu wielorodzinnym, ale tam takie patologie mieszkały matka miała 5 dzieci chlała , facetów sprowadzała te dzieci biegały po nocach szok. Do roku sprzedałam i zaczeliśmy robić z budynku gospodarczego, który stał na jednych z działek które przepisali na teściowe , mieszkamy tu i robimy dobudówkę 80m2 ,łącznie bez poddasza, bo go nie robimy będziemy mieć 160m 2 na parterze, na razie mury stoją, strop zalany i czekamy ,aż znów będzie kasa, póki co nie pchamy się w kredyty, dlatego dopiero teraz zdecydowałam się na drugie dziecko , bo chciałam skończyć budowę, ale stwierdziłam ,że za nim ją skończę to może być za późno na dziecko, bo zawsze jest jakieś "ale" i nie odpowiedni czas i później bym żałowała, bo to różnie może być, a ja wiem co przeszłam starając się o pierwsze i ,że to może troszkę potrwać