Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie, ja potrzebowalam takiego potwierdzenia zwlaszcza, ze moje dwie bratowe podczas ciazy nie farbowaly i mi odradzaly, dlatego ciesze sie, ze ten mit zostal obalony. Moze juz nikt nie bedzie mnie posadzal o bycie zla przyszla mama.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
ja mam w środę i już mi ciężko wytrzymać, co będzie jak następna będzie po 4 tygJa musiałam przenieść wizytę na 2.01 masakra...(
Dziewczyny jestem po wizycie. Wszystko jest ok tylko gin zauwazyla ze mam wysoka bete jak na ten tydzien, ze nie ma jeszcze serduszka ale nie wie czy to nie jest ciaza blizniacza
Troszke sie przerazilam.. Nastepna wizyta dopiero 5 stycznia .. Umre chyba z niecierpliwosci..
A jaka ta betę miałaś?Dziewczyny jestem po wizycie. Wszystko jest ok tylko gin zauwazyla ze mam wysoka bete jak na ten tydzien, ze nie ma jeszcze serduszka ale nie wie czy to nie jest ciaza blizniacza
Troszke sie przerazilam.. Nastepna wizyta dopiero 5 stycznia .. Umre chyba z niecierpliwosci..
Były i cb ciaze bliźniacze?Dziewczyny jestem po wizycie. Wszystko jest ok tylko gin zauwazyla ze mam wysoka bete jak na ten tydzien, ze nie ma jeszcze serduszka ale nie wie czy to nie jest ciaza blizniacza