reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Do poniedziałku leżę w tym "spa" ;)

@angelika powodzenia na wizycie, daj znać koniecznie :) :*

@truskaweczka pewnie że chcemy listę :)

Dzięki dziwczyny za wsparcie! Będę Wam teraz dużo pewnie spamować bo nudy tu straszne ;)

Narazie zdrowa dieta szpitalna ;)
1481792134-1d1mld.jpeg

reklama
juz jestem po wizycie...
Ja to chyba zyje w innym świecie...
Pani doktor zalozyla mi karte ciazy, powiedziala ze wszystkie wyniki sa dobre, pomacala mnie i zrobilam cytologie... po ktorej powiedziala ze moze byc kropelka krwi i zebym sie nie przestraszyla..
Jak ja mam sie nie przestraszyc ?! o_O
I to wszystko !
Nic wiecej nie powiedziala
Zapytalam sie co z usg ale ona na to ze oni robia tylko 3 razy podczas ciazy.. i pierwsze bedzie miedzy 10-13 tygodniem dopiero... :(
Sama nie wiem co o tym myslec.. .
Jestem zla na maksa...

juz jestem po wizycie...
Ja to chyba zyje w innym świecie...
Pani doktor zalozyla mi karte ciazy, powiedziala ze wszystkie wyniki sa dobre, pomacala mnie i zrobilam cytologie... po ktorej powiedziala ze moze byc kropelka krwi i zebym sie nie przestraszyla..
Jak ja mam sie nie przestraszyc ?! o_O
I to wszystko !
Nic wiecej nie powiedziala
Zapytalam sie co z usg ale ona na to ze oni robia tylko 3 razy podczas ciazy.. i pierwsze bedzie miedzy 10-13 tygodniem dopiero... :(
Sama nie wiem co o tym myslec.. .
Jestem zla na maksa...
Ja też dopiero będę mieć pierwsze usg ok.12 tc.Pocieszam.U nas to norma w UK.Dziś idę umówić się na pierwzæ wizytę do położnej.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też mam za sobą okropną noc.Całą nieprzespaną.Czy to może być objaw ciąży?Bo ostatnio mam dużo takich nocek.By przy obydwóch ciążach zawsze spałam bez problemu.A teraz kręcę się całą noc.A w piątek i sobotę mam nocki w pracy.Masakra.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi si
@Angelika:) powodzenia na wizycie :)
@marii19 współczuję takiej nocki w szpitalu ale najważniejsze, że z maleństwem wszystko jest w porządku :)
Kobietki chyba czas najwyższy zrobić listę sierpniowych mam ;) któraś chętna czy mam to zrobić ja? no i jakie dane się tam mają znaleźć. Na pewno nick, termin porodu, płeć. Co jeszcze?
wydajee ze tyle wystarczy

reklama
Do góry