reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Marii super newsy.Dobrze że tak się skończyło.I współczuję tego głodu.Ja akurat mało jem więc głodu nie czuję.Ale lepsze to niż bym miała wymiotować.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hey ja wczoraj najadlam sie na noc parowek i nie mogłam spac meczylam sie :p a teraz jem Monte :) @marii współczuję ja jak jestem glodna ro mnie na wymioty bierze i za cholerę usnac nie mogę

Jezu co za noc, no spa to to nie jest [emoji6] łóżko skrzypi tak że umarłego by obudziło, gorąco jak w saunie, powietrze suche ja z tym zatkanym nosem i kaszlem o chryste [emoji85] [emoji86] [emoji87] w nocy nie wytrzymalam i poszlam do automatu po rogalika [emoji23] a teraz wsunełam Monte bo znalazłam dopiero w torbie od męża [emoji7]

W ogóle u mnie jest ogromny problem z żyłami, bo ich w ogóle nie widać i nie mogą nigdy trafić :( wczoraj pokuły mnie 3razy zanim trafiły, dzisiaj dwa, ehhh

Jezu co za noc, no spa to to nie jest [emoji6] łóżko skrzypi tak że umarłego by obudziło, gorąco jak w saunie, powietrze suche ja z tym zatkanym nosem i kaszlem o chryste [emoji85] [emoji86] [emoji87] w nocy nie wytrzymalam i poszlam do automatu po rogalika [emoji23] a teraz wsunełam Monte bo znalazłam dopiero w torbie od męża [emoji7]

W ogóle u mnie jest ogromny problem z żyłami, bo ich w ogóle nie widać i nie mogą nigdy trafić :( wczoraj pokuły mnie 3razy zanim trafiły, dzisiaj dwa, ehhh
Biedna... A się wymeczyłaś.. współczuję Ci...
Kiedy cie wypuszcza?

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak się cieszylam że mi nic nie dokucza..
A dzisiaj miałam okropne mdlosci z rana [emoji21]
Miałam 10min żeby zdążyć do pracy... I mimo wszystko musiałam wyciągnąć i odgrzać sobie leczo... do pracy się spóźniłam....[emoji14]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie też wymioty złapały bo wczoraj nie zjadłam kolacji zbyt zmeczona byłam i rano się zerwała bo zaspałam i by się młody do szkoły spóźnił i nie mialam czym więc mnie tylko pomeczylo.

@marii19 dobrze ze u Ciebie ok uf ułożyło mi.

Jak ja juz nie mogę doczekać się środy mam nadzieje że już dzidzie będzie pięknie widać i ze z nią wszystko ok

@Angelika:) powodzenia na wizycie :)
@marii19 współczuję takiej nocki w szpitalu ale najważniejsze, że z maleństwem wszystko jest w porządku :)
Kobietki chyba czas najwyższy zrobić listę sierpniowych mam ;) któraś chętna czy mam to zrobić ja? no i jakie dane się tam mają znaleźć. Na pewno nick, termin porodu, płeć. Co jeszcze?

reklama
@Truskaweczka2017 taaaak chcemy liste, za jakis czas mozna dodac plec :)
ja tez mam pryszcze na plecach i na dekolcie, jestem glodna jak wilk, mdli mnie ale to nie ma porownania z poprzednia ciaza... i spac spac spac!
@marii19 ciesze sie ze wszystko dobrze bo sie martwilam :* odpoczywaj duzo!!

Do góry