reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Na szczęście wszystko okej, serduszko bije,nie wiedzą skąd krwawienie, narazie wszystko okej. Zostawili mnie na oddziale na obserwację, dostałam narazie duphaston i miałam krew pobraną. Uff najważniejsze że z fasolką wszystko dobrze...miałam taką traumę jak mnie wieźli...ten sam oddział co przy poronieniu, to samo usg gdzie wtedy mi powiedzieli że nie ma tętna, no masakra...

Gratuluje nowych serduszek!! [emoji7] [emoji7] [emoji7]

f2w39jcg7d50h0ge.png
Cuuudownie:) cieszymy sie z toba :) ja wlasnie po badaniach krwi:)

reklama
@Angelika:) powodzenia na wizycie :)
@marii19 współczuję takiej nocki w szpitalu ale najważniejsze, że z maleństwem wszystko jest w porządku :)
Kobietki chyba czas najwyższy zrobić listę sierpniowych mam ;) któraś chętna czy mam to zrobić ja? no i jakie dane się tam mają znaleźć. Na pewno nick, termin porodu, płeć. Co jeszcze?

Ja Was ciągle podczytuje, ale zwykle padam przy pisaniu komentarzy xD także duchem jestem ;D moje dane do tabelki myycha Martyna 25lat mam już dwóch synków więc 3 ciąża termin 05.08. Na wcześniejszym forum robiłam tabelkę i wpisywałyśmy osobno termin OM i termin usg, jeszcze płeć no i imiona, ale to później ;)
marii19 widzę, że dietka głodowa :D :D tam gdzie ja rodziłam to takie żarcie, że mnie nawet rodzina nie musiała dokarmiać :D serio, pyszne i duże porcje, wypasione śniadania, dlatego takie talerze jak z Twojego zdjęcia mnie przerażają :D

@Angelika:) zapisuj się do lekarza prywatnie, będziesz miała co wizytę usg :) właśnie lekarze na nfz robią przeważnie te 3 usg w czasie całej ciąży. Prywatnie bedziesz miala chociaż pewność, że się lekarz dobrze Tobą zajmie :)
@marii19 jakie pożywne śniadanie, w sam raz dla kobiety w ciąży :p
@myycha a może chcesz zrobić naszą listę?

Ja mam na imię Iwona, 23 lata. Druga ciąża, pierwsza poronienie. Termin z OM 13 sierpień. Jutro po 13 mam wizytę u ginekologa. Też chodzę na NFZ ale jakoś nie narzekam. Moja pani doktor bez problemu robi mi usg jak poproszę. Tylko na usg muszę się zgłaszać na oddział do szpitala bo w gabinecie ginekologa nie ma usg...wiadomo jak to na NFZ

reklama
Marii19 super wieści, gorzej z dietą i warunkami, poproś męża o torbę jedzenia i dasz radę :-)
Angelika jak nie wytrzymasz to idź prywatnie, nigdy nie wiadomo czy wszytko ok, czy ciąża pojedyncza, czy nie jest pozamaciczna, czy krwiaka nie ma? Możesz chodzić na nfz a prywatnie raz na czas, a początek jest najważniejszy i warto wiedzieć co tam się w środku dzieje
Truskaweczka rób listę bo ja się gubię :-)

Do góry