reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
hej mamusie :) kilka dni mnie nie było a tu tooona czytania aż miło <3
Co tam u Was ?
Ja postanowiłam zmienić lekarza i we wtorek idę do calkiem innego ginia. Jak na froncie u mnie ? sama nie wiem... Piersi większa, sutki bolą, mdlości się po jedzeniu pokazały ale obawiam się że młody mnie jelitówką uraczył. Wczoraj o 11 w nocy musiałam iśc zjeśc kanapkę bo mój żołądek p prostu tak bolał z głody że szok i spać nie mogę :( i bóle brzucha jak bym miała zaraz okres dostać tak silne jak wtedy kiedy macica mi się kurczyła po porodzie że czasem muszę się położyć i śluz dalej raz biały raz rózowy raz kawa z mlekiem grrr.. Czekam dalej....
Musiałam się komuś wygadać

Ja tez bo w pracy do 16 musze z młodym do fryzjera pojechać poziniej ma trening o 18 ale męża pogonie bo ja na środę mam do uszycia 15 spodniczek do przedszkola

Adeline ja odlatuję a na spanie nie ma szans, po pracy szykuje mi się pieczenie ciasteczek seiwtecznych z moim młodym, nie odpuści, nie zrozumie że ja padam na pysk..
Jeść mi się chce co chwilę a jak nie zjem to mnie mdli..muszę się zważyć jutro i aż się boję...

Tej krwi po tej cytologi to nawet było sporo a nie "kropelka"....
Jak mnie naciskała to zabolało mnie jak nacisała na lewy jajnik i teraz cały czas mnie boli.. zaczynam sie martwic czy mi czegos nie zrobila tym wziernikiem i swoim ugniataniem... :crazy:
Ide dzisiaj jeszcze prywatnie na samo usg koszt 60zł ale przynajmniej bede spokojna. Jak na usg bedzie wszystko ok to po swietach jade do tego mojego znajomego ginekologa..

Tej krwi po tej cytologi to nawet było sporo a nie "kropelka"....
Jak mnie naciskała to zabolało mnie jak nacisała na lewy jajnik i teraz cały czas mnie boli.. zaczynam sie martwic czy mi czegos nie zrobila tym wziernikiem i swoim ugniataniem... :crazy:
Ide dzisiaj jeszcze prywatnie na samo usg koszt 60zł ale przynajmniej bede spokojna. Jak na usg bedzie wszystko ok to po swietach jade do tego mojego znajomego ginekologa..[/QUOTE

kochana jak dobrze kojarzę cytologię w ciązy robią ok 4 meisiąca

reklama
Do góry