reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dziewczyny intymne pytanie ..
Ostatnio przestałam się jakoś specjalnie golic tam na dole, bo później wrastające włoski doprowadzają mnie do szału.
Czy myślicie że do ginekologa muszę się specjalnie pięknie golic? Ostatnio tak zrobiłam i 3 dni się męczyłam.. :(

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja niestety też mam ten problem ale ogoliłam się bo się wstydziłam iść zarosnięta ;)

Co do przytulanek to my narazie odpusciliśmy, mój też się boi że coś się stanie i chyba wyszedł z założenia że ja dużo poświęcam dla tej ciąży więc on też może :)

reklama
U mnie beta też 35 zł też chyba zrobię jutro, wizyta w poniedziałek ale może powtórzę jeszcze żeby sprawdzić przyrost.

marii Cieszę się że wszystko ok, teraz odpoczywaj.

Angelika Jak chcesz usg to tym bardziej zajrzy, we wczesnej ciąży tylko usg wewnątrzpochwowe "zauważy" dzidziusia ale nie przejmuj się ważne żeby było czysto :)

O jezuuu ale bym zjadła!!![emoji85] [emoji85] ja głodna jak cholera jestem bo tu już cały oddział śpi a mój dopiero niedawno mi rzeczy przywiózł i nie wziął nic do jedzenia, mam tylko wodę [emoji24]
O boże kochana współczuję jak nie wiem !
Głód ciazowy to najgorszy głód jaki można przeżyć.. :(
Lepiej przespij ten stan...

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie też jajnik boli.Ja śpię na boku zawsze.Nie potrafię spać na plecach.Zauważyłam że jak leżę odpoczywając na brzuchu to jest mi niewygodnie a to za wcześnie przecież by był nacisk na brzuszek.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@JustynaWM Dzięki i super wiadomości :)

@marii19 daj znać jak najszybciej czekamy

@Angelika:) też się boję, ale robimy to delikatnie , ja jestem po tych doświadczeniach,że jak coś ma się stać to się stanie, w tamtych ciążach dmuchałam chuchałam i nic nie wyszło, a leżałam w łóżko i naprawdę nie mam nic sobie do zarzucenia ,bo bardzo dbałam, a tu masz ci los poroniłam 3 razy i z synem też nie było ciekawie. A moja szwagierka rok po roku trójkę ma i latała wszędzie pracowała i dwa tyg po terminie urodziła duże klocki , po prostu chyba tak nie raz jest ,że płód jest słaby i nie udaję się go utrzymać
Dokładnie co ma być to ma być.Ja też w każdej ciąży na siebie dmuchałam i chuchałam a i tak nie mam całkiem zdrowych dzieci.A niektóre kobiety piją i palą całe ciąże i rodzą zdrowe dzieciaczki.Ale tak to jest że sprawiedliwości nie ma na tym świecie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry