reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Marii super newsy.Dobrze że tak się skończyło.I współczuję tego głodu.Ja akurat mało jem więc głodu nie czuję.Ale lepsze to niż bym miała wymiotować.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hey ja wczoraj najadlam sie na noc parowek i nie mogłam spac meczylam sie :p a teraz jem Monte :) @marii współczuję ja jak jestem glodna ro mnie na wymioty bierze i za cholerę usnac nie mogę

Jezu co za noc, no spa to to nie jest [emoji6] łóżko skrzypi tak że umarłego by obudziło, gorąco jak w saunie, powietrze suche ja z tym zatkanym nosem i kaszlem o chryste [emoji85] [emoji86] [emoji87] w nocy nie wytrzymalam i poszlam do automatu po rogalika [emoji23] a teraz wsunełam Monte bo znalazłam dopiero w torbie od męża [emoji7]

W ogóle u mnie jest ogromny problem z żyłami, bo ich w ogóle nie widać i nie mogą nigdy trafić :( wczoraj pokuły mnie 3razy zanim trafiły, dzisiaj dwa, ehhh

Jezu co za noc, no spa to to nie jest [emoji6] łóżko skrzypi tak że umarłego by obudziło, gorąco jak w saunie, powietrze suche ja z tym zatkanym nosem i kaszlem o chryste [emoji85] [emoji86] [emoji87] w nocy nie wytrzymalam i poszlam do automatu po rogalika [emoji23] a teraz wsunełam Monte bo znalazłam dopiero w torbie od męża [emoji7]

W ogóle u mnie jest ogromny problem z żyłami, bo ich w ogóle nie widać i nie mogą nigdy trafić :( wczoraj pokuły mnie 3razy zanim trafiły, dzisiaj dwa, ehhh
Biedna... A się wymeczyłaś.. współczuję Ci...
Kiedy cie wypuszcza?

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak się cieszylam że mi nic nie dokucza..
A dzisiaj miałam okropne mdlosci z rana [emoji21]
Miałam 10min żeby zdążyć do pracy... I mimo wszystko musiałam wyciągnąć i odgrzać sobie leczo... do pracy się spóźniłam....[emoji14]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie też wymioty złapały bo wczoraj nie zjadłam kolacji zbyt zmeczona byłam i rano się zerwała bo zaspałam i by się młody do szkoły spóźnił i nie mialam czym więc mnie tylko pomeczylo.

@marii19 dobrze ze u Ciebie ok uf ułożyło mi.

Jak ja juz nie mogę doczekać się środy mam nadzieje że już dzidzie będzie pięknie widać i ze z nią wszystko ok

@Angelika:) powodzenia na wizycie :)
@marii19 współczuję takiej nocki w szpitalu ale najważniejsze, że z maleństwem wszystko jest w porządku :)
Kobietki chyba czas najwyższy zrobić listę sierpniowych mam ;) któraś chętna czy mam to zrobić ja? no i jakie dane się tam mają znaleźć. Na pewno nick, termin porodu, płeć. Co jeszcze?

reklama
@Truskaweczka2017 taaaak chcemy liste, za jakis czas mozna dodac plec :)
ja tez mam pryszcze na plecach i na dekolcie, jestem glodna jak wilk, mdli mnie ale to nie ma porownania z poprzednia ciaza... i spac spac spac!
@marii19 ciesze sie ze wszystko dobrze bo sie martwilam :* odpoczywaj duzo!!

Do góry