Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dasz rade jak w poniedzialek nic nie bedzie u mnie widac to mam zostawiona wizyte na 16.12 [emoji13][emoji13] ale musialam sie wczesniej sprobowac dostac bo mialam pierwsze puste jajo , a przy 3 ciazy serduszko nie zaczelo bic i pęcherzyk sie zapadał wiec stracha mam ogromnegooooBoję się ale co zrobić trzeba czekać. Pierwsze miałam puste jajo drugie było ciągle na podtrzymaniu a trzecie bez zadnych lekow ani nic natura zrobi swoje
Ja mam 162 waze 65 przed ciazami wazylam 52 ehhJa rozstępów po ciąży nie mam ale mam z okresu sprzed ciąży jak się odchudzałam na udach. Ale nie noszę aż tak krótkich rzeczy więc nikt ich nie widzi
Ja tez mam wizyte ale wtorek licze ze cokolwiek zobaczeJa jestem ciekawa czy w poniedzialek cos bede widziec, stres jest ogromny
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj kochanaWitajcie. Mam na imię Ewelina. Ja na razie tak nie śmiało, dopiero co zrobiłam test i są dwie kreski. Wg kalkulatora termin mam na sierpień.