reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
No to ja się przyznawać nie będę z jaką wagą zaczynam bo wstyd... muszę się bardzo pilnować żeby przytyć tylko tyle ile jest niezbędne, wydaje mi się że łatwiej już będzie jak będę w domu bo mogę wtedy pilnować godzin posiłków i tego co jem bo w pracy to różnie bywa niestety.

p19u9jcg46hpk5mw.png

reklama
Tyllkaaa ja kupiłam sobie z tiumpha i leży w szafie za mały, musiałabym komus sprzedać , miałam jeden raz na imprezie, bo mialam przeswitujaca sukienkę 200zl poszly w bloto

Ojj wkurzylabym sie ogromnie :( faktycznie lipa...
Ja ostatnio lubię F&F staniki. Dobrze ba mnie lerza i ladnie eksponuja moje sflaczale baloniki[emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, mnie też mdli jak nic nie jem więc podjadam, wymiotowałam tylko we wtorek, może po kebabie? :-) od tego momentu nie patrzę na mięso, najchętniej jałowe rzeczy, owoce i warzywa.
Waga u mnie 70kg, 170cm, ostatnio mi się 3 kg przybyło a tak to 67 od paru lat. Z synem przytyłam 24kg i teraz na to nie pozwolę, max 10, :p haha jakie marzenia. U mnie problem z zatrzymaniem wody, już czuję że mi nogi pachną a dopiero 7tydzień zaczęłam..
Za 5 dni wizyta u gina :-) czekam zobaczyć fasolkę i usłyszeć że wszystko ok :-)
A co do zwierząt w domu to u mnie dwa domowe koty i syn świetnie się przy nich wychowuje, przez to lubi wszystkie zwierzęta i sie nie boi. Jedyny minus to konieczność ciągłego sprzątania

Ściskam wszystkie :-)

Ja ważę 56kg przy wzroście 168. Zawsze byłam szczupła i mam nadzieję że po ciąży też tak będzie ;)

reklama
@marii u mnie w pracy zapieprz jedna przerwa to nie tyłam , a teraz z nudów będę się zajadać,ja do diet sie nie nadaje.

Właśnie będę jadła ryż, nogami upieczonymi z papryka, pieczarkami i marchewka ,fajna kolacja co nie :p

Ja raz z reserved kupiłam fajny za 45zl ale juz drugi raz takiego kroju nie znalazłam :/ szkoda

Do góry