reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Powiem Wam ze jak narazie czuję się dobrze;) bo z Emilka była tragedia tzn silne bóle podbrzusza i wymioty 5 razy dziennie a tu mdłości i nic nie boli praktycznie

reklama
Boję się ale co zrobić trzeba czekać. Pierwsze miałam puste jajo drugie było ciągle na podtrzymaniu a trzecie bez zadnych lekow ani nic natura zrobi swoje
Dasz rade jak w poniedzialek nic nie bedzie u mnie widac to mam zostawiona wizyte na 16.12 [emoji13][emoji13] ale musialam sie wczesniej sprobowac dostac bo mialam pierwsze puste jajo , a przy 3 ciazy serduszko nie zaczelo bic i pęcherzyk sie zapadał wiec stracha mam ogromnegoooo

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

hej dziewczyny :)
Moja sunia miała odwołana operacje ponieważ okazało się że ma ciążę urojona... kolejne 200zl na leki.. :(

Ja to tylko jestem głodna, bolace piersi ale nie urosly jakos strasznie, duży wzdety brzuch a rano płaski :p
trochę mnie mdli rano i wieczorem..
nie mogę się doczekać usg... przez brak objawów boję się że moze nie jestem w ciąży. Ale to chyba mało prawdopodobne żeby przy pozytywnych testach nie było ciąży, zwłaszcza jak w tamtym miesiącu były negatywne . . Jestem chyba z tego typu ludzi co uwierzą jak zobaczą :p
Jutro wyprawa na rynek po jakieś owoce i warzywa.. i mam zamiar pić soki własnej roboty. Jakieś dobre przepisy? :)

Adeline 89 ale sliczny brzusio:):) ja tez taki mialam w drugiej ciazy bo miesnie juz tak nie trzymaja terax
Marii19 ja tez jak sie wypne to 5 mesiac hihi az szwagierka mi sie przyglada tez by chciala czy tam cos nie ma hihi:):) nie dowie sie do 12 tyg moja w tym glowa:)

A i jest temat nad którym się dużej zastanawiam.
Czy dochodzi u Was do przytulanek?
Czy raczej nie wskazane na tym etapie ciąży :p

reklama
Do góry